З'єднали мистецтво і розкіш: розмалювали нове BMW. Відео

14 лютого 2020

Відомий американський вуличний художник FUTURA 2000 розмалював кілька автомобілів BMW M2 Competition у стилі графіті. Про спільну співпрацю повідомили в підрозділі BMW М.

В рамках колаборації створили три ексклюзивні версії BMW M2 Competition у кузові купе.

Компанія BMW M досягла небувалого успіху в створенні спортивних машин. Співпраця з сучасним художником має в ідеалі візуалізувати характер і характеристики кожної моделі.

Що нам відомо про американського графітиста, якому випала честь прикрасити автомобілі BMW? Його звуть Леонард МакГур, але відомий він як FUTURA 2000. Художнику 64 роки, а прославився він у вісімдесятих роках. МакГур як і раніше продовжує творити і надихати інших людей. Хорошим прикладом є співпраця з компанією BMW M.

FUTURA 2000 майстерно володіє кольором, використовує концентричні форми і кінетичні композиції. Леонарду сподобалося оформлювати своїми графіті автомобілі BMW M2 Competition.
Одне з трьох ексклюзивних авто представили на виставці сучасного мистецтва Frieze Los Angeles.
Дизайн BMW M2 Competition відрізняється не тільки унікальним фарбуванням кузова, але і декоративними накладками на центральній консолі і передній панелі, чорно-білими шкіряними кріслами, шкіряним кермом і накладками на порогах із підписом художника FUTURA.

Теги:
BMW
Попередня стаття Інноваційна дорога, якій не страшні морози
Наступна стаття Що робити, якщо ваше посвідчення водія не відображається в додатку "Дія"?
Популярні новини