Що робити, якщо ваше посвідчення водія не відображається в додатку "Дія"?

15 лютого 2020

6 лютого відбувся офіційний запуск онлайн-сервісу "Дія". Можливість зберігати водійське посвідчення і техпаспорт на авто в електронному вигляді зацікавила багатьох українців - всього за 4 дні додаток завантажили понад 1 мільйона разів. Правда, вже з'явилися перші скарги на сервіс. Деякі користувачі повідомляють, що їх цифрові права просто не відображаються в додатку. З такою проблемою можуть зіткнутися ті громадяни, які отримали права до 2013 року. Адже Єдиний державний реєстр сформували тільки 7 років тому.

Якщо ваші записи в реєстрі транспортних засобів МВС некоректні або неповні, цифрові права і техпаспорт у додатку не з'являться. В такому випадку вам необхідно провести верифікацію даних. Ми розповімо, як це зробити.

Для початку перейдіть в електронний кабінет водія, авторизуйтесь та заповніть всі необхідні поля. Потім завантажте фотографії обох сторін посвідчення в форматі .jpg. Зверніть увагу, що поки що це єдиний формат, який підтримує сервіс.

На фінальному етапі залишиться відправити заяву в сервісний центр Міністерства Внутрішніх Справ. Щоб в додатку оновилася інформація, потрібно дочекатися, поки співробітники МВС оброблять вашу заявку і внесуть зміни в базу.

Як бачите, якщо ваші документи не відображаються в онлайн-сервісі "Дія", цю проблему можна легко вирішити. Правда, поки що невідомо, скільки доведеться чекати поновлення особистих даних.

Теги:
Дія
Попередня стаття З'єднали мистецтво і розкіш: розмалювали нове BMW. Відео
З'єднали мистецтво і розкіш: розмалювали нове BMW. Відео
Куди подіти старий автомобіль?
Наступна стаття Куди подіти старий автомобіль?

Популярні новини