Топ-7 вживаних хетчбеків

19 березня 2021

Хетчбеки маневрені, просторі, добре обладнані і дешеві в експлуатації. Пропонуємо топ-7 авто б/у в кузові хетчбек, які точно варто розглянути перед покупкою. 

Оскільки представлені нижче автомобілі є одними з популярніших моделей, існує величезний вибір вживаних хетчбеків. Це означає не тільки розумні ціни, а й можливість знайти автомобіль, який точно відповідає вашим вимогам до технічних характеристик та пробігу.

Skoda Octavia 

Не дозволяйте зовнішньому вигляду обдурити вас - це не седан, а хетчбек на базі Volkswagen Golf. Б/у Skoda Octavia дешевша, ніж Golf, а всередині вона набагато більша. Авто конкурує з Ford Mondeo і Volkswagen Passat по простору салону і багажника.

Лінійка двигунів починається з 1,0-літрового бензинового, який більш ніж здатний привести в рух велику Octavia - і при цьому не споживає багато палива. Вражаючий 1,5-літровий бензин також доступний, якщо ви хочете трохи більше потужності. Є два дизеля для економних водіїв або тих, хто їздить на далекі відстані. 

Ford Fiesta

Це не був би список найпопулярніших хетчбеків, якби він не включав вічно актуальний Ford Fiesta. Більшість Фієста мають 1,1-літровий двигун без наддуву, але можна знайти і варіанти з 1,0-літровим бензиновим EcoBoost з турбонаддувом. 

SEAT Leon 

Компактний SEAT Leon заслуговує на увагу, тому що ви отримуєте якість Volkswagen Golf з додаванням стилю. Це один з кращих сімейних хетчбеків для водіння, при цьому жоден з його двигунів не страждає підвищеною "ненажерливістю".

Ford Focus

Хетчбек дуже популярний серед покупців, тому в каталозі AutoMoto.ua легко знайти Ford Focus з пробігом. У бренда є представництва в кожному великому місті, що спрощує обслуговування і ремонт. Focus пропонує хорошу якість матеріалів салону, пристойний набір обладнання і кілька варіантів двигунів, від 1,0-літрових економічних до більш потужних 2,0-літрових. 

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf- класика жанру серед хетчбеків і хіт, незалежно від покоління. Просторий, якісний і економічний, Golf - це все, що потрібно багатьом людям. У нього продуманий дизайн всередині і зовні, а також відмінна вартість, в порівнянні з конкурентами. Подивіться, АвтоМото знайшов 6 100 оголошень про продаж б/у Фольксваген Гольф

Kia Ceed

Kia Ceed незаслужено обділений увагою. Хетчбек пропонує якісний інтер'єр і практичний салон. Автомобіль хороший в управлінні і випускався як з бензиновими, так і з дизельними двигунами. Вартість починається з $ 4 500 за машину 2008 року. Подивіться, які Kia Ceed продають прямо зараз. 

Volkswagen Polo

Як і більший Golf, Volkswagen Polo має тенденцію зберігати свою цінність краще, ніж конкуренти. Можливо, через свій бажаний значок і якість інтер'єру. Поло дешевий в експлуатації завдяки економічним двигунам. Ось каталог б/у Volkswagen Polo на будь-який смак і бюджет: з дизелем, бензином і газом, трьох- і п'ятидверний, різних комплектацій і років випуску.

Попередня стаття 7 фактів про Ferrari, які ви не знали
Наступна стаття Історія легенди: Toyota Land Cruiser
Популярні новини