Оголошення про продаж БМВ 5 Серія в Харкові

З VIN-кодом
02.05.2024
64 900 $
2 585 616 грн
Бензин 3 л.
Автомат
90 тис. км
Харків
...модельАвтомобіль купили дуже дорого.Чи не єдина деталь не була пофарбована, заводське забарвлення!Дорога та якісна плівка(є фото та відео до Поклейки)Бронь на всій оптиці, значках, радар, захисна плівка на всіх екранах.Ідеальний стан як і зовні так і в салоніІснує повна заводська документація, історія обслуговування.У машині робити нічого не потрібно, продаю автомобіль із гордістю.Комплектація:Функція масажу для водія та переднього пасажираУправління жестами BMWСистема паркування, розпізнавання пішоходів, машин.Стеля антрацитПокращена гальмівна системаПреміум МузикаПідігрів рульового колесаДистанційний клімат контроль (Підігрів/охолодження)Спортивне шкіряне кермоСпорт автоматична коробка передачІндикатор тиску в шинахСистема сигналізаціїАвтоматичний механізм кришки багажникаВбудований універсальний пульт дистанційного керуванняКомфортний доступВідкриття багажника з ногиХромована лінія екстер'єруКамера заднього видуКамери 360•ЛюкСидіння з клімат-контролемКомфортні сидіння з пам'яттюСистема наскрізного завантаженняОбігрів сидіньОздоблення цінними породами дерева "Fineline Ridge"Карбон у салоніЗовнішнє дзеркало з автоматичним затемненнямНавколишнє світло салонуСистема контролю дистанції під час паркування (PDC)Адаптивні Laser фариДодаткові розетки 12ВАктивний захистПомічник водіння ПлюсАварійне розблокування, багажне відділенняПроекційний дисплейРадіо BMWСупутниковий тюнерСистема об'ємного звучанняІнтелектуальний екстрений викликТелесервісиПідключений пакет ProfessionalТелефонія з бездротовою зарядкоюРегулювання денних ходових вогнів через меню освітленняДодаткові функції декодуванняЗовнішній захист шкіриТочка доступу WLANСпортивна лініяВентиляція сидінь
З VIN-кодом
20.04.2024
12 400 $
493 768 грн
Дизель 2 л.
Автомат
245 тис. км
Харків
на свои годы, очень хорошее состояние. не прокуренная не затертая. без разных нано покрытий, в родной краске. Есть притертости на бамперах (на фото видно). Торг при осмотре.
З VIN-кодом
03.05.2024
2 368 $
94 317 грн
Бензин 2.5 л.
Автомат
3 тис. км
Харків
машина в хорошем состоянии есть вопросы но на свой возраст естественные по вопросам в лс звоните в любое время
З VIN-кодом
02.05.2024
51 500 $
2 050 730 грн
Гібрид (HEV) 2 л.
Автомат
24 тис. км
Харків
...яскравий автомобіль, в класному кольорі та гарною комплектацією!Основне за комплектацією:-Harman kardon-Проекція- підігрів керма та сидінь-кермо з вібрацією (підрулює і вібрує, коли з'їжджаєш зі смуги)-утримання у смузі-Двохзонний клімат-максимальна мультимедіа-Бездротова зарядка та бездротовий CarPlay-шкіряний салон-19 диски- зовні одягнено в Оригінальний пакет-люк-підсвічування салону-Електропривід багажника-відкриття ногою-камера заднього виду з попередженням небезпеки-сліпі зони-парктроніки перед і зад- безключовий доступ- фари adaptive full-led з автодальнім- чорна стеляІ багато іншогоПо удару в Америки:Був удар у ланжерон та полку крила, ланжерон по заводських точках відсвердлили та поставили новий, зроблено все якісно!Решту навісного замінили на нове та б/в ОРИГІНАЛ запчастини!Навіть радіатори усі залишилися живі!Фарбований капот, крила перед і батони!По машині питань 0, Україною проїхала близько 4 тис км! В основному трасою!За витратою:Якщо не заряджати взагалі в режимі гібрид – 9/10 літрівЯкщо навалювати у спорт режимі близько 13-14 літрівЯкщо заряджати від розетки, то 3-4 літри витрати по місту (ідеально у когось приватний будинок або є можливість заряджати кожен день, можна заправляти бенз раз на місяць)Дуже динамічний автомобіль – 292 к.с.Додатково зроблено:-Частково зроблена шумоізоляція та звукоізоляція в салоні!-Стоїть спойлер, накладки на дзеркала, передня губа-тонування, повний антихром-зроблено полірування, хімчистка, покрита рідким склом та антидощ на всіх вікнах!-ТО 3 тис тому (всі фільтри, олія, антифриз)-заправлений кондер, зроблений розвал- 2 комплекти гуми GoodYear (2022 та 2023 роки)- фари у бронеплівціВ автомобілі запах нового автоВсім чесних продавців будь-які перевірки на Ваших СТОЗ будь-яких питань – дзвоніть!
З VIN-кодом
15.04.2024
14 900 $
593 318 грн
Бензин 2 л.
Автомат
238 тис. км
Харків
...б/у оригинал.В США вовремя обслуживалась, есть в КАРФАКСЕ.До этого без ДТП.Убедиться в этом приглашаю Вас к просмотру авто. Проверки на любом СТО г. Харькове.Возможна доставка в любой город по договоренности.Возможен расчет в USDTБлагодарю за внимание.
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
02.05.2024
2 550 $
101 541 грн
Бензин 2.5 л.
Автомат
3 тис. км
Харків
машина в хорошем состоянии есть вопросы но на свой возраст естественные по вопросам в лс звоните в любое время
З VIN-кодом
12.04.2024
21 999 $
876 000 грн
Дизель 2 л.
Автомат
178 тис. км
Харків
...Пройдено планове ТО!Відмінна комплектація:- full led оптика- комфортні сидіння з регулюванням та підігрівом- підігрів керма- Навігація по всій Європі- двозонний кліматконтроль- камера заднього виду, передні та задні парктроніки- три режими їзди - Eco, Comfort, Sport- акустика HARMAN/KARDON- Великий монітор NBT- ЕЛЕКТРОННА панель приладів- додатковий заводський пакет - SHADOW LINE та багато іншого.Нова гума із дисками.Дуже жвавий і при цьому економічний. Реальна витрата по місту не перевищує 7 літрів!Докладніше по телефону або під час зустрічі.
03.05.2024
9 500 $
378 290 грн
Дизель 3 л.
Автомат
317 тис. км
Харків
...т/о по ходовой вопросов нету поменяны стойки, стабилизаторы Сайлент блоки рычаги и многое другое , установлена обычная рейка ,активная отшита и удалена радости нет предела ) Ошибок по машине нету,обвес морда пороги м тех Масло в коробке заменил 6к назад,также в моторе поменяно масло меняю каждые 7-8к пробега Люк не течет работает во всех положениях По мотору вопросов нету работает как часы вихревых заслонок нету заменены сальники клапанов,направляющие клапанов все прокладки заменены,стоит стейдж 1 отшиты егр удален сажевик едет очень бодро. Расход трасса лето 6-7л город лето 10-13 в зависимости как ездить Коробка плавное переключает не бьет. Теперь из минусов: На ляде(с верху багажника есть царапина) На лобовом трещина появилась после того как с под фуры вылетел камень … ) И на заднем стекле та же ситуация есть трещина но она маленькая и не обращаю внимание заднее стекло подогрев работает и главное Диски 16 ровные резина тоя липучка, лето так же есть. Цена 9500 торг только полное переоформление Машина каждый день катается Автоплощадки и перекупов прошу не беспокоить. Автомобиль вартий уваги Причина продажи: переход на внедорожник
З VIN-кодом
03.05.2024
4 400 $
175 208 грн
Бензин 2.2 л.
Автомат
285 тис. км
Харків
...все що можна було замінити)) комплектація індивідуал, по електриці все добре працює: круїз, мультируль, шторка, клімат, піч, кондиціонер і т.д • Газ ніколи не стояв Коробка працює чудово, не смикає, плавно перемикається • Виникло питання по циліндру, компресія трохи нижче, ніж в інших, ціна написана з урахуванням цього фактора. На роботу, загалом, не впливає, вона заводиться, не глухне. По кузову пару рудиків, для своїх років стан добрий. Торг доречний • Телефонуйте, відповім на всі запитання.
З VIN-кодом
04.05.2024
8 200 $
326 524 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2.2 л.
Ручна / Механіка
365 тис. км
Харків
З VIN-кодом
29.03.2024
17 200 $
684 904 грн
Бензин 2 л.
Автомат
156 тис. км
Харків
...NBT Evo від G серії з бездротовим Carplay, поставив M-кермо (оригінал не Китай). Кожні 7 тис. Км. проводилася заміна олії. Також встановлений передній М-Paket бампер. Комплектація: bi-xenon, круїз-контроль, підігрів усіх сидінь, скляний-люк, keyless-go, парктроніки перед-зад, шкіряні спорт сидіння, авто-світло, авто-дощ, двотонний клімат контроль, тонування Lumar. Перед продажем для чистого сумління цього місяця обслужив повністю підвіску та замінив свічки. Майже з усіх робіт є всі чеки та історія обслуговування.
З VIN-кодом
03.05.2024
4 400 $
175 208 грн
Бензин 2.17 л.
Автомат
285 тис. км
Харків
...индивидуал, по электричеству все хорошо работает: круиз, мультируль, шторка, климат, печь, кондиционер и т.д. д. дом. Коробка работает прекрасно, не дёргает, плавно переключается… Возник вопрос по цилиндру, компрессия чуть ниже, чем у других, цена написана с учетом этого фактора. На работу, в общем-то, не влияет, она заводится, не глохнет. По кузову пару рудиков, для своих лет состояние хорошее. Торг уместен.Звоните, отвечу на все вопросы.

БМВ 5 Серія в Україні

Дивіться також: