Оголошення про продаж Форд Екоспорт в Рівному

З VIN-кодом
13.04.2024
14 900 $
592 573 грн
Бензин 2 л.
Автомат
77 тис. км
Рівне
...повреждения капота), профессионально отремонтированные повреждения с использованием оригинальных запчастей. Автомобиль с родным и минимальным пробегом в 77тыс километров, год производства 20р. Автомобили практически в максимальной комплектации "SES" со многими функциями и опциями, которые помогают в управлении авто как в городе, так и в путешествиях. Дневные ходовые огни, датчик света, датчик дождя, климат контроль, подогрев передних сидений и руля, круиз-контроль, электрорегулировка водительского сиденья, люк, хорошая мультимедиа с возможностью подключения Android Auto и Apple CarPlay, информационная система слепых зон, датчик давления в шинах, камера заднего вида. Хороший ухоженный комфортабельный салон с комбинированными сиденьями. Автомобиль оснащен атмосферным 2.0 литра двигателем на 166 лошадиных сил и автоматической коробкой передач, имеет полный привод. Заменен воздушный фильтр двигателя, масло в двигателе. Повреждения находившиеся в штатах можно проверить по его коду. Хороший вариант авто, который имел минимальные повреждения за приятную цену.
З VIN-кодом
02.02.2024
14 400 $
573 840 грн
Бензин 2 л.
Автомат
15 тис. км
Рівне
...собі відчути справжній драйв та комфорт з Ford EcoSport 2020 року випуску. Цей сучасний кросовер обіцяє вам найкращі враження від керування та безпеки на будь-якій дорозі.Потужність та продуктивність:Завдяки бензиновому двигуну об'ємом 2.0 літра та автоматичній коробці передач, Ford EcoSport забезпечує ефективну роботу та миттєву реакцію на кожному етапі вашої подорожі. А повний привід гарантує стабільність та впевненість на дорозі.Комплектація:Насолоджуйтесь широким спектром функцій, включених у комплектацію: круїз-контроль для комфортної їзди на тривалих відстанях, клімат-контроль для стабільного та затишного клімату в салоні, камера заднього виду та парктронік для безпечного паркування, підсилювач керма для легкого керування, навігаційна система та датчик дощу - усе це для вашого комфорту та безпеки.Надійність та догляд:Ford EcoSport 2020 року випуску - це не просто автомобіль, це інвестиція у ваше спокійне майбутнє. Фільтра і масла в коробці і моторі замінені на 15тис. км., тому ви можете бути впевнені в найкращій роботі вашого автомобіля.Не пропустіть свою можливість отримати найкращий автомобіль для ваших потреб. Приїжджайте на пробний тест-драйв вже сьогодні і відкрийте для себе новий рівень автомобільного досвіду!
З VIN-кодом
12.07.2023
13 100 $
522 035 грн
Бензин 0.99 л.
Автомат
37 тис. км
Рівне
...родину з чотирьох чоловік з комфортом. Допоміжні системи безключового доступу, сліпих зон, парктроніків, задня камера, старт стоп, клімат контроль, люк, датчиків світла - роблять володіння легким та зручним. Розхід в міському трафіку - 9 літрів. Вся безпека ціла, бо практично не було удару( лівий шматок бампера та диск з колесом). Стоїть зимова гума. Повен комплект з компресором. Телефонуйте

Форд Екоспорт в Україні

Дивіться також: