Оголошення про продаж Авто Ленд Ровер в Україні

З VIN-кодом
15.04.2024
51 500 $
2 054 850 грн
Дизель 3 л.
Автомат
105 тис. км
Кривий Ріг
...вмятини).Автомобіль на зимовій шині з 20" дисками, також є комплект 21" дисків(без шин). Матричні LED фари.
З VIN-кодом
26.04.2024
39 950 $
1 594 404 грн
Дизель 2 л.
Автомат
53 тис. км
Київ
...Land Rover Киев Запад. Авто на гарантии только после очередного ТО (53 тыс.км). Единственный владелец и супер экономное использование. Без ДТП, без царапин, без гарантийных случаев – состояние совершенно нового автомобиля.Вдобавок: два комплекта шин, два комплекта ковриков салона и багажного отделения.
З VIN-кодом
26.04.2024
16 800 $
670 152 грн
Бензин 2 л.
Автомат
106 тис. км
Луцьк
Авто у хорошому стані
З VIN-кодом
28.04.2024
12 750 $
508 597 грн
Газ/бензин 4.2 л.
Автомат
430 тис. км
Знам'янка
...нарядами. Без гнили и ржавчины, регулируемый выхлоп, цепки, клапана, пневмо балони,компрессор новое. Комфортный динамичный автомобиль который дарит эмоции. Официал. Новый АКБ. Два комплекта резины. Родная Краска. Родной пробег. Вложений не требует. Все вопросы по телефону!!!
Нове
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
27.04.2024
67 500 $
2 693 250 грн
Дизель 2 л.
Автомат
5 тис. км
Київ
...приладів,безключовий доступ,сліпі зони,утримання в смузі ,дистронік, камери 3D 360.Многофункциональные сидения ,підігрів керма,музика преміум класу MERIDIAN.Лобове скло з підігрівом,електро кришка багажника. і тд.Зберігання в паркінгу.
З VIN-кодом
18.04.2024
59 500 $
2 374 050 грн
Дизель 2 л.
Автомат
71 тис. км
Київ
...кришки багажникабезключний доступдатчики слІпих зончотири зональний клІматвентиляцІя сидІньпІдІгрІви всІх сидІньстан вІдмІннийу вкладах не потребується
З VIN-кодом
26.04.2024
0 $
0 грн
Дизель 2 л.
Автомат
54 тис. км
Київ
...дилера Jaguar Land Rover Київ Захід. Авто щойно після чергового ТО (53 тис.км). Єдиний власник та супер ощадливе використання. Без ДТП, без подряпин, без гарантійних випадків – стан абсолютно нового авто. Офіційний автомобіль!!!
Нове
З VIN-кодом
27.04.2024
45 000 $
1 795 500 грн
Бензин 3 л.
Автомат
118 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...всіх сидінь, автопарковка, утримання в смузі, розпізнавання дорожніх знаків, попередження про зіткнення, холодильник у підлокітнику, масаж передніх сидінь, електропідніжка та багато іншого. Є історія обслуговування на СТО із замовленням нарядами. Нове лобове скло (замінив оскільки були сколи). Нова літня гума (2024) на 22 оригінальних дисках (не варених). Встановлено декоративне підсвічування салону RGB з керуванням з телефону, встановлене магнітола та управління кліматом як на найновіших РР, рестайлінг задніх стопів (оригінал), рестайлінг кнопок на кермі, кермо з дерев'яними вставками, є CarPlay, Android Avto, Sim cart 4g та багато іншого.Є два підраси після подряпин на задній частині.У цьому стані машин одиниці, а даної комплектації майже взагалі немає.Телефонуйте із задоволенням все розповім!Якщо шукаєте РР Вог живий, щоб сісти і поїхати без клопоту, то це саме він!Усі вдалих покупок та Мирного неба над головою!
З VIN-кодом
28.03.2024
96 000 $
3 830 400 грн
Дизель 4.37 л.
Автомат
69 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...который дарит комфорт и наслаждение. Торг возле капота.АвтобиографияСостояние нового автоКомплектация:Потолок из алькантарыОтделка всего салона натуральной качественной кожейПанорамная крышаРуль с подогревомКресла с массажемБесключевой доступДотяжки дверейПроекционный дисплейАссистент слепых зонУдержание в полосе движенияКамеры 360Матричные фарыХолодильникИ многое другое.
З VIN-кодом
27.04.2024
12 500 $
498 750 грн
Бензин 4.2 л.
Автомат
174 тис. км
Київ
Авто в Идеальном Состоянии Не бита не крашена Мотор Коробка Ходовая в Идеальном состоянии Вложений не требует Самая максимальная комплектация Возможен обмен на обмен цена Дороже! Любой вид оформления
Нове
З VIN-кодом
28.04.2024
33 333 $
1 329 653 грн
Бензин 5 л.
Автомат
209 тис. км
Київ
...задние), автоматические подножки, дотяжки, максимальная музыка, экраны для задних пассажиров и др.)Официальное авто, купленное у оф.дилера в Киеве.Возможны любые проверки.Возможен обмен.Возможна оплата в крипте или любой валюте.
З VIN-кодом
15.04.2024
42 999 $
1 715 660 грн
Бензин 2 л.
Автомат
58 тис. км
Одеса
...дахЧорна стеляПреміальна акустика MERIDIANКамера заднього видуПарктроніки перед/задДатчики мертвих зонFull Led Matrix оптикаЗадня Led оптикаОмивачі фарМультимедійна система Touch Pro Duo з двома 10 дюймовими дисплеями високої якості та роздільної здатностіІнтелектуальна система трансмісії IDDРежими їзди Eco, Comfort, Off-roadДопомога під час спускуУтримання смугиМультимедійне кермоВіртуальний щиток приладівПідрульові пелюсткиСистема Start/StopAuto HoldКруїз контрольПерфорований салонКріплення дитячих сидінь ISOFIXДоступ без ключаЕлектро привід дзеркал та багажникаПідігрів дзеркалДатчики тиску в шинахРейлінги на дахуДиски R20Гума PIRELLI

Ленд Ровер в Україні

Ленд Ровер за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Ленд Ровер

Ленд Ровер за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Land Rover
Я купил лучший кузов Range Rover с лучшим мотором.
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Land Rover

Мрієте сидіти за кермом розкішного Land Rover, відчувати повагу на дорозі та ловити заздрісні погляди оточуючих? Подивіться каталог марки на AutoMoto.ua і виберіть, який Ленд Ровер купити!

Що потрібно знати про Ленд Ровер

  1. Land Rover - британський виробник преміальних повнопривідних позашляховиків. Існує з 1948 року.
  2. Перші моделі були абсолютно утилітарними. Усі фермери в повоєнний період хотіли купити Ленд Ровер, тому що він повністю відповідав їх запитам: надійна конструкція, простий ремонт, повний привід, висока вантажопідйомність, всюдихідність і доступна ціна. Про розкіш мова не йшла: замість даху використовували брезентовий тент, на дверях не робили ручки із зовнішнього боку, а кермо встановлювали посередині, як в тракторі.
  3. Британський виробник вперше в історії використав для позашляховика алюмінієвий кузов-монокок. 
  4. Модель Рендж Ровер першого покоління (1971 рік) - єдиний позашляховик, виставлений у Луврі. Автомобіль представлений в знаменитому музеї як зразок високого мистецтва. А якщо поїздка в Париж поки не входить у ваші плани, перегляньте каталог з пропозиціями купити Ленд Ровер на АвтоМото. 
  5. Багато "фішок" авто бренду стали результатом винахідливості інженерів в кризу. Відсутність листової сталі привела до появи знаменитих легких алюмінієвих кузовів та звареним із залишків сталевих смуг шасі. Самі кузови фарбували чим було, а в достатку була тільки зелена авіаційна фарба.

Яку модель Land Rover вибрати

  • Range Rover - легендарний позашляховик британського бренду. Модель користується успіхом у всьому світі з 1970 року. Мабуть, завжди будуть ті, хто мріє “Куплю Ленд Ровер та їздитиму як англійський лорд”;
  • Range Rover Sport - безкомпромісний позашляховик. Автомобіль для тих, хто не хоче вибирати між позашляховими якостями, швидкістю та комфортом. У цій моделі є все;
  • Freelander - модель вже знята з виробництва, але це не заважає їй бути затребуваною на автобазарі. Ризикніть купити Ленд Ровер б/у - він "зробить" сучасних конкурентів!
  • Discovery - модель, яка поєднує позашляхові якості та аристократичний характер. Якщо ви збираєтеся купити Land Rover на всі випадки життя, це саме той варіант. А ще він лідер в класі по глибині броду - з легкістю проїде цілих 600 мм водяної перешкоди;
  • Range Rover Evoque - авто, яке вас не підведе. Стильний дизайн виділить в мегаполісі, а повний привід та система адаптації до дорожніх умов гарантують впевненість за межами асфальту. 

Відгуки власників Land Rover

Власники авто преміальної британської марки вважають їх головною перевагою - задоволення від водіння. І звичайно ж, вони рекомендують купити машину Ленд Ровер всім, хто шукає комфорт, надійність та універсальність. Ну і фірмовий дизайн робить свою справу: привертає погляди оточуючих і підкреслює статус. 

Якщо ви вирішили “Куплю Ленд Ровер б/у”, будьте готові прийняти його недоліки: невеликий багажник, дорожнечу деталей та високу вартість офіційного обслуговування. 

Як вибрати Land Rover на AutoMoto.ua

Агрегатор автомобільних оголошень AutoMoto.ua допомагає швидко і зручно вибрати машину. Просто уточніть, яку модель Ленд Ровер б/у шукаєте і додайте додаткові параметри: місто, ціна, пробіг та характеристики. Система підбере відповідні оголошення про продаж і представить в одному каталозі. Дивіться та вибирайте!