Оголошення про продаж Лексус ІС в Миколаєві

З VIN-кодом
19.04.2024
9 400 $
376 094 грн
Бензин 2.5 л.
Автомат
240 тис. км
Миколаїв
...повністю обслужив ходову та зробив ТО: заміна передніх амортизаторів, тяги, втулки, cайлентблоки у коло, колодки тощо. Є незначні косметичні нюанси, що легко усуваються, типові для цих автомобілів. У комплекті йдуть два комплекти гуми (зима/літо) та два комплекти дисків. Є всі чики, виписки сервісів тощо. Перевірка на будь-якому СТО. Комфортний, породистий і для своїх грошей статусний автомобіль. Рулиться чудово, машина не залишить Вас байдужими. Телефонуйте!
26.03.2024
17 999 $
720 139 грн
Бензин 2.5 л.
Автомат
210 тис. км
Миколаїв
...пройшов 210 тисяч кілометрів і все ще готовий забезпечити вам бездоганне відчуття від керування. • Захоплюючий двигун об'ємом 2.5 літра та потужністю 208 кінських сил забезпечує неймовірні показники швидкості та реакції на дорогах будь-якої складності. Цей автомобіль комплектується версією F-sport, що додає спортивності та динаміки в керуванні. • Крім того, він оснащений рядом додаткових опцій, включаючи ксенонові фари для максимальної видимості в будь-який час доби, електропривід дзеркал, люк для додаткового освітлення та провітрювання салону. Автомобіль також має кнопку запуску двигуна, що робить процес старту максимально зручним. • Ви отримаєте комфортний і стильний шкіряний салон з можливістю підігріву та вентиляції передніх сидінь, що забезпечить вам максимальний комфорт навіть у найскладніших умовах. Безключовий доступ дозволить вам легко зайти в автомобіль, а круїз-контроль та 2-зонний клімат-контроль забезпечать вашу зручність та комфорт під час подорожей. • Додатково, в автомобілі встановлена камера заднього виду, що робить паркування та маневрування більш безпечними та зручними. • Не пропустіть можливість володіти цим чудовим автомобілем Lexus IS 250 з повним приводом та широким спектром додаткових опцій. Звертайтеся за деталями та тест-драйвом прямо зараз!
З VIN-кодом
13.05.2023
12 500 $
500 125 грн
Бензин 2.5 л.
Автомат
190 тис. км
Миколаїв
Машина у відмінному стані! Другий власник України! Пригнаний з Америки ДТП мінімальне фотографії можна побачити за vin номером.!Інформацію по машині розповім по телефонуПерекупам не турбувати!!

Лексус ІС в Україні

Дивіться також: