Оголошення про продаж Лінкольн Континенталь Газ пропан-бутан \ Бензин

З VIN-кодом
04.06.2024
5 500 $
225 995 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 3.8 л.
Автомат
111 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...контроль, бортовий комп'ютер, електропривод сидінь, електро дзеркала, мультикермо, люк, електронна панель приладів. У ходу дуже приємний, м'який та комфортний. Із документами повний порядок.
З VIN-кодом
03.05.2024
21 500 $
883 435 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 3.73 л.
Типтронік
100 тис. км
Київ
Продаю автомобіль Лінкольн континенталь, що повністю обслужений не вимагає вкладень.Пригнаний з Америки, стоїть газ останнього покоління всі подробиці по телефонуОбмін на мінівен!
З VIN-кодом
29.05.2024
22 198 $
912 115 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 3.73 л.
Автомат
129 тис. км
Черкаси
...(6 циліндрів) та звичайної надійної гідротрансформаторної автоматичної коробки передач. Автівка дарує неперевершені відчуття водію при керуванні та пасажирам відчуття затишку та комфорту.В Україні я другий власник. Купляв авто, перевіривши на трьох СТО. Машина реставрована оригінальними запчастинами (замінили капот, пофарбували в один слой, замінили бампер).Що зробив я: купив нову зимову гуму, новий акумулятор, задув у всі адаптивні стійки газомасляну суміш, та встановив нове, найдорожче ГБО в Черкасах (900 euro., за потреби надам фото накладної обладнання та робіт), балон на 80 літрів, встановив найдорожчі свічки Rutenim, фільтри, масло. Попередній власник замінив масло в коробці.Авто змушений продати, так як з сім'єю перебуваю в Німеччині, авто також тут. Для переоформлення на місцевий облік треба витратити нераціонально багато грошей, переобладнати та сертифікувати її, що майже неможливо.Перелік приємностей:* Подвійне скло на всі двері* Гарна шумоізоляція* Круїз контроль* Електровідкр. багажника з датчиком відкр. ногою.* Передні сидіння з електрорег. та електропоперековою підтримкою* Дотяжки дверей* Адаптивні амортизатори з трьома режимами* Пам'ять сидінь на 3 особи* Електрорег. керма з пам'яттю* Система вільного входу/виходу* Диски на 20 дюймів* Поворотні фари* Датчик сліпих зон* Датчики тиску в шинах* Автостояночні гальма* Асистент запобігання зіткненню* Безключ. доступ* Домофон (код відомий)* Дистанційний запуск двигуна* Парктроніки пер.+зад.* Камера заднього огляду* Датчик світла* Ледпідсвітка салону з вибором кольору* Проекція логотипів збоку авто* вітання світлом* Українські карти та радіочастоти* Цифрова приборна панель* Вставки з дерева* Секретка на всі колеса.Кого зацікавить автівка, є можливість пригнати до України, або забирайте звідси. На дорогу уступлю.

Лінкольн Континенталь в Україні

Дивіться також: