Оголошення про продаж Lincoln MKT 2016 року

З VIN-кодом
29.04.2024
15 500 $
617 520 грн
Газ/бензин 3.7 л.
Автомат
116 тис. км
Вінниця
...автомобілю зроблено все що потрібно, вкладень не потребує взагалі, дуже гарний варіант для себе, спробуйте яке воно в ходу і ви зрозумієте про що я говорю, по комплектація є все що потрібно, також встановлені дорогі бі лед лінзи, і туманки, світло просто супер. Автомобіль робив для себе, але нажаль вимушений продати, про комплектацію можна говорити багато, встановлено нове дороге ГБО. Новий власник буде задоволений станом і малим пробігом, авто з мінімальними пошкодженнями, номера також відаю новому власнику, авто відаю в великий мінус по ціні, реальному покупцю гарний торг. Любі перевірки на СТО в межах Вінниці. Запрошую на огляд, подивитись можна в Вінниці, якщо є якісь питання телефонуйте все розповім. Більше фото і відео можу відправити.
З VIN-кодом
04.03.2024
19 990 $
796 401 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
39 тис. км
Київ
...23 тысяч миль.Выпущен в июле 2016 года на заводе Ford. Салон, кузов, двигатель, коробка, ходовая в идеальном состоянии, новый АКБ, новые колеса Yokohama, протектор 10 мм.Комплектации Black Label- кожа- полный повод- две панорамы- переднее 2 и задние 4 парктроника- запуск с кнопки- датчик света и дождя- автозатемнение зеркал- 5-ти зонный климат контроль- 3-х уровневая вентиляция и подогрев первого и второго ряда сидений- система безопасного движения в полосе- помощь при спуске- память сидений- подогрев руля, лобового стекла и зеркал- регулировка руля и педального блока- поддержка поясничного отдела спины- электропривод: крышки багажника передних сидений задних сидений, с разными трансформациями- датчики слепых зон- премиум акустика /7 динамиков и сабвуфер/- бесключевой доступ- дистанционный запуск двигателя- оптика заводской ксенон- GPS навигация- CarPlay- Bluetooth, WiFi, hence free- шторки- фаркоп- диски R20
30.04.2024
15 500 $
617 520 грн
Газ/бензин 3.7 л.
Автомат
116 тис. км
Вінниця
...автомобілю зроблено все що потрібно, вкладень не потребує взагалі, дуже гарний варіант для себе, спробуйте яке воно в ходу і ви зрозумієте про що я говорю, по комплектація є все що потрібно, також встановлені дорогі бі лед лінзи, і туманки, світло просто супер • Автомобіль робив для себе, але нажаль вимушений продати, про комплектацію можна говорити багато, встановлено нове дороге ГБО • Новий власник буде задоволений станом і малим пробігом, авто з мінімальними пошкодженнями, номера також відаю новому власнику, авто відаю в великий мінус по ціні, реальному покупцю гарний торг • Любі перевірки на СТО в межах Вінниці • Запрошую на огляд, подивитись можна в Вінниці, якщо є якісь питання телефонуйте все розповім • Більше фото, відео, можу в особисті.
22.12.2023
17 000 $
677 280 грн
Газ/бензин 3.7 л.
Автомат
206 тис. км
Харків
опис відсутній

Лінкольн MKT в Україні

Дивіться також: