Всі міста Всі міста

Оголошення про продаж Мазда СХ-3 в Полтаві

З VIN-кодом
29.04.2024
17 500 $
696 500 грн
Бензин 2 л.
Автомат
28 тис. км
Полтава
...- без жодної царапинки, красивий колір. Автомобіль з надійним атмосферним двигуном, надійним звичайним 6-ст автоматом (не варіатор), авто без жодних зауважень, ходова в новому зразковому стані, дуже економічний середня витрата палива 5-6л, при цьому дуже динамічний кроссовер на повному приводі, їде дуже бодро, на рідній новій резині yokogama, два рідні ключі, салон нового авто, кожна функція в авто справна, кондиціонер, круїз, електронні помічники, електронний ручник, avto hold, спорт режим, контроль сліпих зон, камера заднього виду, мультируль, монітор, навігація. Зберігається в сухому теплому гаражі, взимку не експлуатується. Авто вкладень не потребує, купив і катайся, любі перевірки, любе СТО за ваш рахунок приймається! • Олива та фільтр щойно замінені! В автомобілі впевнений на 100% • Можливий обмін на більший позашляховик для польових, лісових доріг, сільської місцевості не старше 15 року, з моєю доплатою! За гроші гарний торг.
21.02.2024
17 500 $
696 150 грн
Бензин 2 л.
Автомат
28 тис. км
Полтава
...• - повний привід; • - рідний пробіг 28 тис. км; • - чистий 19 рік; • кузов - без жодного сколу, без жодної царапинки, бездоганно красивий колір (блакитний перламутр), з надійним двигуном та надійним звичайним 6-ст автоматом (не варіатор), авто без жодних зауважень, дуже економічний з розходом 6л/100км, при цьому дуже динамічний кроссовер на повному приводі, рідна гума yokogama, два рідні ключі, салон нового авто, кожна функція в авто справна та працює в належному стані, запаска рідна ніразу не була у використанні. Кондиціонер, круїз,електронні помічники, електронний ручник, avto hold, спорт режим, контроль сліпих зон, камера заднього виду, мультируль, монітор, навігація, в керуванні автомобіль приносить лише позитивні емоції. • Автомобіль жодних вкладень не потребує, купив і катайся, новий власник буде задоволений на 100%. • Любі перевірки вашими спеціалістами вітаються, любі СТО. • Торг реальному покупцю біля авто.
З VIN-кодом
15.08.2023
24 000 $
955 199 грн
Бензин 2 л.
Автомат
40 тис. км
Полтава
Куплена в автосалоне на предприятие. Сейчас на учёте на ТОВ. Предпочтительна продажа на юридическое лицо с НДС
З VIN-кодом
11.08.2023
17 800 $
708 262 грн
Бензин 2 л.
Автомат
27 тис. км
Полтава
...царапинки даже на капоті і передньму бампері які перебувають в рідній фарбі, бездоганно красивий колір (блакитний перламутр), приїхав з Америки з пошкодженою лівою дверкою - була заміна на нову, безпека вся ціла. Автомобіль з надійним провіреним часом двигуном, надійним звичайним 6-ст автоматом (не варіатор), авто без жодних зауважень, ходова в новому зразковому стані, дуже економічний та динамічний кроссовер на повному приводі, на рідній новій резині yokogama, два рідні ключі, салон нового авто, кожна функція в авто справна, кондиціонер ,круїз,електронні помічники, електронний ручник, avto hold, спорт режим, контроль сліпих зон, камера заднього виду, мультируль, монітор, навігація. Авто абсолютно нове, вкладень не потребує, купив і катайся, любі перевірки.
27.11.2023
18 600 $
740 094 грн
Бензин 2 л.
Автомат
28 тис. км
Полтава
...рік випуску. Повний привід. Надійний АКПП- 6ст (не варіатор) Стан нової автівки, любі перевірки на ваших сто, любими спеціалістами вітаються. Торг тільки біля авто з реальним покупцем. Інші питання по тел. , телефонуйте все розповім.
Пропозиції від автосалонів

Мазда СХ-3 в Україні

Дивіться також: