Оголошення про продаж Авто Смарт в Україні

З VIN-кодом
28.04.2024
7 300 $
290 905 грн
Бензин 1 л.
Роботизована
162 тис. км
Львів
...в хорошем состоянииЗатонированная по кругуКоробка робот может работать как в режиме полного автомата, так и в ручном, с переключением подрулевыми лепестками или рычагом КПП.Комплектация PassionКондиционерЭлектростеклоподъемникиЭлектропривод зеркалПередняя камера видеорегистратораКамера заднего видаПомощь при старте в горуСистема помощи при парковкеАнтиблокировочная система (ABS)Система стабилизации ( ЭSP )Подогрев сиденийДатчик дождяДатчик светаБортовой компьютерЭлектро усилитель руляДневные ходовые огниПодушка безопасности, водителя и пассажира
З VIN-кодом
19.04.2024
11 599 $
462 220 грн
Бензин 0.9 л.
Автомат
11 тис. км
Київ
...щороку !Останні два роки Тільки прогріввався в паркінгу! В зв?язку з подіями в Україні!Вкладень не потребує!Торг на оформлення!Авто нове !Хороша Комплектація!Початок експлуатації 6місяць 17 року !Два Комплекти Резини зима літо ! Стан Коліс Нові зважаючи на пробіг
З VIN-кодом
06.05.2024
2 900 $
115 565 грн
Бензин 0.6 л.
Роботизована
190 тис. км
Київ
...и актуатору сцепления (еще 250$)В апреле ТО и замена рулевого валаПо технике вопросов нет!Мотор как сказали на сервисе делали и с ним все тоже ок!Кондиционер нуждается в замене трубок, компрессор работает! (до 100$ с заправкой)По кузову есть трещины и сколы на пластике (смотрите последние фото)Все что с дорогого ремонта уже заменено и работает! Продаю не срочно! Нужно авто больше! Звоните договоримся! Обмен не интересует!
З VIN-кодом
05.05.2024
6 223 $
247 986 грн
Електро 0 л.
Автомат
70 тис. км
Житомир
...запаленні, підвищена підвіска, додатковий плафон освітлення ззаду, дхв, повноцінний бардачок, програвач флешок, сабвуфер, дотяжка вікон, працюючі склопідйомники без необхідності увімкнення запалення). В автівці працює все. По зовнішності - сколи присутні, не критичні, в очі не кидаються. Пробіг влітку на заряді 90 км. Для Житомира та схожих міст/містечок вистачає з головою, для Києва - під питанням, звичайно. Тест StarDiagnosis показує з 93х елементів батареї 4 пониженої ємності (добрі приблизно 170000-180000 якихось зайців, занижені в районі 111000-120000). За два роки користування ємність не впала, т.я. ці елементи не деградують з такою швидкістю як Ліфи. Мають як охолодження, так і нагрів
З VIN-кодом
28.03.2024
15 599 $
621 620 грн
Електро 0 л.
Варіатор
15 тис. км
Київ
...год производства, с самым большим монитором мультимедиа (оригинал SMART), а также цветной экран на панели приборов. Прошу не путайте с китайскими аналог-магнитолами! У меня оригинальный мультимедийный центр Smart и цветная панель приборов! (Не монохромная. У многих Смартов она будет оранжевая – одноцветная)Смартик доставлен из Германии в марте 23 года с пробегом 8 тыс. км., по Украине проехал 7 тыс. км. асфальтированными дорогами достаточно хорошего качества. Автомобиль покупался целым, не путать с авто из Штатов.Состояние авто- приближено к идеальному, почти новому авто!Два ключа.Два комплекта оригинальных ковриков (M-B и Smart).Документы об обслуживании на официальном сервисе. Машина обслуживалась только на официале. Сервисная книга.Крутезное авто: За счет своей короткой базы - идеальный автомобиль для использования в городском трафике, компактный и одновременно динамичный, чрезвычайно маневренный, удобный в парковке (по собственному опыту на тесных парковках столицы).Богатая комплектация для удобства и удовлетворения ежедневной эксплуатации: подогрев сидений, климат, электрические подъемники стекла, регулировка зеркал, регулировка руля, центральный подлокотник, шторка багажника, в нижней крышке багажника дополнительная ниша, беспроводной CarPlay, для трассы круиз-контроль, скоростной порт заряд (до 22 кВт/ч, за 25 мин. заряжает до 80% батареи). Android Auto.Есть заводской штекер для коммерческих зарядных станций.Также есть оригинальная проводная зарядка от обычной розетки 220В.На одной батарее без проблем проезжает 150 км по городу. Если нужно больше, то в режиме ЕСО можно проехать до 200 км.Присутствует радар и система предотвращения столкновения.Установленные опционные диски Smart Original (Brabus Style выглядят эффектно и стильно).В общем, автомобиль обращает на себя внимание окружающих и вызывает положительные эмоции.
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
04.05.2024
13 500 $
537 975 грн
Електро 0 л.
Автомат
42 тис. км
Київ
01/2018 рік віробництваBrabus StyleВерсія кабріо з електричним дахомЗапас ходу по NEDC 160 кмЗапас ходу в еко +-200 км
З VIN-кодом
17.02.2024
5 450 $
217 182 грн
Бензин 1 л.
Автомат
174 тис. км
Бердичів
...амортизаторы, подшипники опорные, втулки стабилизатора! Кузов авто без единого подкраса! Все стекла по кругу родные включительно с лобовым! Мотор работает безупречно, не дымит, не сапунит! Моторчик сухой! Ходовая часть в хорошем состоянии! Все электричество работает до последней кнопочки и лампочки! Кондиционер заправлен и обслужен, холодит хорошо! Салон автомобиля в сохранном состоянии! Руль не перешивался! На хорошей летней резине! Имеет два ключа. Также в наличии задняя шторка! Тонирование! Авто без финансовых вложений! Сел уехал! Все остальные вопросы по телефону! Торг!
З VIN-кодом
04.05.2024
5 999 $
239 060 грн
Електро 0 л.
Автомат
53 тис. км
Київ
Гарний стан Пробіг 53 т.км Запас ходу до 145 км по NEDC VIN: WMEEJ9AA3FK829481
З VIN-кодом
28.04.2024
5 500 $
219 175 грн
Бензин 1 л.
Автомат
110 тис. км
Гостомель
...бампер (можно увидеть на последнем фото). Никаких нареканий на авто нет, надежная практичная машинка, обслуживалась вовремя.
З VIN-кодом
14.04.2024
7 499 $
298 835 грн
Електро 0 л.
Автомат
34 тис. км
Вінниця
Удобный и стильный электромобиль. Привезен из Европы с малым пробегом. В комплекте зимние шины, на авто новые летние!
З VIN-кодом
05.05.2024
2 509 $
99 983 грн
Бензин 0.6 л.
Автомат
1 тис. км
Костянтинівка
Продам Smart Fortwo w450 рестайлинг 0.6 бензин Салон кожа, панорама, музыка, комплект летней резины Переоформление Связь через интернет мессенджеры
З VIN-кодом
01.05.2024
10 500 $
418 425 грн
Електро 0 л.
Автомат
12 тис. км
Одеса
...спритна, яскрава і економічна машинка. У такому стані і з таким пробігом Smart EQ більше немає. камера заднього виду, електро пакет, електро дзеркала, підігрів сидінь і керма, фронтальний радар дистанції, круїз контроль, гучний зв'язок, блютуз і тд.Машинка повністю обслужена.Зарядка від розетки йде в комплекті.Нова гума.Тонування по колу.Можливий обмін на авто дорожче!Торг!Всім добра!)

Смарт в Україні

Смарт за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Смарт

Смарт за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Smart
Smart Fortwo 1.0 л, 84 л.с. Плюсы и минусы. Отзыв владельца и обзор. Для тех кто хочет купить
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Smart

Хочете купити Смарт, але все ще трохи сумніваєтеся? AutoMoto.ua допоможе вибрати автомобіль! Дізнайтеся, яка ціна машини Смарт, чим відрізняється від інших та що зараз пропонує автобазар. 

Що потрібно знати про Смарт

  1. Автомобільний бренд надкомпактних міських авто існує з 1994 року та належить німецькому концерну Daimler. Виробництво машин налагоджено у Франції.
  2. Спочатку сітікар розроблявся для рекламної кампанії швейцарського виробника годинників Swatch, а не як серійна модель для продажу. Але все змінилося і сьогодні купити авто Смарт можна в будь-якій країні. 
  3. Ім'я бренду Smart розшифровується зовсім не так, як ви думали й не має нічого спільного з англійським словом "розумний". Це скорочення від Swatch-Mercedes Art - назв компаній-творців та слова "мистецтво". А ось логотип символізує компактність і прогресивний погляд. 
  4. Машини марки оснащені задньою підвіскою "Де Діон" з балкою, яка згинається. Такий елемент дорогий та дуже рідко використовується. Це пояснює, чому у машини Smart така ж ціна, як у традиційного хетчбека або компактного седана. 
  5. Найвпізнаваніша модель марки ForTwo не раз піддавалася копіюванню. Автовиробники, особливо китайські, створювали "клони" авто під своїм брендом, що призводило до скандалів і судових процесів. 

Яку модель Smart вибрати

  • ForTwo - перша модель марки. Купити двомісний Смарт варто як другий автомобіль в сім'ю або як виключно міський транспорт;
  • ForFour - чотиримісний хетчбек. Купити машину Смарт можна порівняно недорого: від $ 2 500. Додайте до цього суперекономічний двигун і отримаєте суцільну вигоду для життя в місті; 
  • City - двомісний автомобіль, який випускали з 1998 до 2004 року. Його яскравий кузов завжди виділяється в потоці, а суперкомпактні розміри дозволяють паркуватися де завгодно;
  • Roadster - спортивний кабріолет. Мікроавтомобіль має ефективний дизайн, який нікого не залишає байдужим! Якщо ви давно збираєтеся купити Smart, але не можете вибрати, ось ваш варіант - маневрений, мініатюрний та неординарний родстер;
  • EQ ForTwo - версія електродвигуном. Незважаючи на іграшкові розміри та милу зовнішність, машина здатна проїхати на електротязі 150 км та рухатися зі швидкістю 130 км/год. 

Відгуки власників Smart

Рішення “Куплю Смарт” означає вступ в клуб смартоводов та незворотні зміни в житті. Поїздки за кермом такого авто забезпечують увагу, полегшують клопоти з паркуванням і піднімають настрій. Саме так відгукуються про свої машини власники Смартів. 

Перед тим як зробити вибір на користь сітікара, зважте всі "за" і "проти". Відмовтеся від покупки, якщо це буде єдине авто в родині і вам потрібно часто перевозити що-небудь в багажнику. Врахуйте, що не в кожному місті є сервіси, готові взятися за ремонт мікроавтомобіля. Тому, навіть якщо вас не хвилює, скільки коштує машина Смарт, вартість обслуговування може стати неприємним сюрпризом.

Як вибрати Smart на AutoMoto.ua

В інтернеті є десятки сайтів і сотні оголошень про продаж Смарт з різним пробігом, комплектацією та ціною. Спеціальний алгоритм АвтоМото збирає всі ці пропозиції в один каталог, щоб ви зекономили час на пошук авто. Сортуйте оголошення за допомогою розширеного фільтра так, як вам зручно. Щоб не втратити машини, які сподобалися, зберігайте їх в "Блокнот".