Оголошення про продаж Субару Аутбек в Києві

З VIN-кодом
01.05.2024
16 000 $
637 440 грн
Газ/бензин 2.5 л.
Автомат
109 тис. км
Київ
...ремонтувався виключно оригінальними запчастинами! Нічого робити не потрібно – повністю обслужений! Грошей на авто не жалів! Сервісна книжка з актами виконаних робіт! Комплектація преміум +! Встановлено саме дороге ГБО (BRC) з найкращими швидкісними форсунками (Barracuda), розхід газу по місту 12-13л.! Віддам майже нову зимню резину Yokohama! 2 комплекти оригінальних килимків (зима, літо) та резиновий в багажник! Встановлена дорога сигналізація з міткою, яка показує місцезнаходження авто та будь які дії з ним! Встановлений захист двигуна та коробки типу «Кольчга» 3 мм.! Фаркоп! Температура в цельсiях, кiлометраж в кiлометрах! 3 ключа! В Україні без ДТП! КОМЛЕКТАЦІЯ: -Постійний повний привід X-Mode -Системи стабілізації -Допомога при спусканні з гори - Система EyeSight дуже гарна система допомоги водію (утримання в полосі, екстрене гальмування) -Датчик дощу та світла, -Датчики сліпих зон -Камера заднього огляду -Парктронік задній, -10 подушок безпеки -Адаптивний круїз контроль -Автоматичне відкривання багажника -Підігрівдзеркал, лобового та заднього скла -Підсвідка при поворотах -Автоматичне дальне світло Максимально збережений та доглянутий автомобіль!Новий власник буде задоволений! Торг присутній! Автобізнесменів прошу не турбувати! Всім вдалих продажів та покупок!
З VIN-кодом
01.05.2024
20 300 $
808 752 грн
Бензин 2.5 л.
Автомат
57 тис. км
Київ
...дуже висока. Величезний та зручний багажник, нагоді для різних випадків.Телефонуйте – відповім на всі запитання, готовий показати, підняти, розповісти.ПриїжджайтеМайданчики – не витрачайте будь ласка час!
З VIN-кодом
05.04.2024
23 700 $
944 208 грн
Бензин 2.5 л.
Варіатор
150 тис. км
Київ
...нового аутбека.Легко поврежденная при покупке была исключительно крышка багажника, не удар, примнята, бампера не заменялись.Специально выбирал авто дороже без ударов, утоплений, переворачиваний и прочего металлолома! Потому и цена высока потому, что равна вложениям. Более того, в США был доступ к данному авто, поэтому знал что беру!– выбирал для себя. Вся краска заводская ни одной крашеной детали- вся безопасность, конечно, целая– заменена новая оригинальная крышка багажника, старую сняли новую в комплекте поставили – новая в сборе стоит дорого – ВСЕ!!!Один владелец в США, вся сервисная история и книга- два ключа- 2 комплекта ковриков- газа не было и не будет- максимальная комплектация + доп ф-й на 3 900 у.е в салоне – все видно по чекам в США- система Eye Sight: удержание в полосе, сама подруливающая, останавливающаяся, датчики слепых зон, сообщает о движении впереди- система Х Mode- помощь во время движения вверх- память сидений 2 режима- заводится дистанционно с ключа- электроподъем багажника- подогрев всех сидений- 2х зон. Климат контроль- люк, обслуженный- разложение задних сидений по высоте- кожаный салон в идеальном состоянии- заменен Лед светло передняя оптика- заменены на официальном субару все смазки, все чеки присутствуют (вариатор, раздаточный материал, мотор) заменены все фильтры- аудио система Harman Kardon, с заводским сабвуфером в багажном отсеке- под рулевые лепестки переключения передач- новый аккумулятор- новые дворники- все стекло родное- новые тормозные диски колодки- резина новая летняя/зимняя- 18 колеса- установлен в Украине заводской фаркоп. Curt и многое другое…- работает Все, каждая кнопка, каждый датчик, каждая лампочка- универсальное авто для разных целей в действительно прекрасном состоянии без преувеличения! Сел и ездишь, ничего не нужно делать от слова вообще…
З VIN-кодом
28.02.2024
36 000 $
1 434 240 грн
Бензин 2.5 л.
Варіатор
20 тис. км
Київ
...є всі чеки. За фактом один власник, бо потім переоформив з фірми на себе. Обслуговував тільки на офіціалі, є всі печатки.Гаражне зберігання, третя машина в сім'ї. Реальний пробіг 20 тисяч кілометрів. Обклеєна дорогою бронеплівкою. Не бита, не фарбована. Немає жодного відколу і подряпини.Салон в ідеальному стані. Запах нової машини. Нова літня і зимова гума Good Year. Комплект літніх і зимових килимків, дорога сигналізація з GPS. Безключовий доступ, повний привід. Адаптивний круїз, камери 360, автоматичне дальнє світло. Повний фул.Продаю через розлучення з дружиною, так як пропала необхідність в сімейному автомобілі. Реальному покупцеві торг на місці.
Нове
Бензин 2.5 л.
Варіатор
Київ
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
29.03.2024
22 900 $
912 336 грн
Бензин 2.5 л.
Варіатор
66 тис. км
Київ
...комплектація, яка включає в себе великий вертикальний монітор, лед адаптивні фари, лед туманки, система тримання в полосі EyeSight, старт-стоп, клімат, датчики сліпих зон, електропривід кришки багажника, безключовий доступ. Славнозвісний повний привід. Кліренс більше 20 см. торг адекватний присутній, огляд місто Переяслав що 70 км від Києва, всім вдалих покупок!
З VIN-кодом
30.04.2024
25 900 $
1 032 374 грн
Бензин 2.5 л.
Варіатор
38 тис. км
Київ
...був відремонтований виключно новими оригінальними запчастинами. Встановлено новий капот, ліве переднє крило, решітка, бампер, радіатор, підсилювач бампера, пофарбовано ліве заднє крило. Зауважень до автомобіля немає. Два комплекта килимків, два ключі, два комплекти гуми.
З VIN-кодом
02.04.2024
22 000 $
876 480 грн
Бензин 2.5 л.
Варіатор
65 тис. км
Київ
...комплектация. Car Play музыка Harman Kardon, саббуфер, подогрев всех сидений, камера, слепые зоны и т.д.
Нове
Бензин 2.5 л.
Варіатор
Київ
З VIN-кодом
12.03.2024
30 000 $
1 195 200 грн
Бензин 2.5 л.
Варіатор
43 тис. км
Київ
...керованість, реакція та стійкість автомобіля у місті та за його межами, їде впевнено в будь-яких умовах, немає джипівської валкості, динамічний кліренс дозволяє не замислюватися про перешкоди.Місткий, просторий і комфортний шкіряний салон, зручний в експлуатації та прибиранні, eva коврики, два комплекти резини.Усі сидіння з підігрівом.Великий сенсорний екран із зрозумілим та зручним інтерфейсом.Комплектація приноситиме масу задоволення від користування.Обміну немає.Помічників в продажу, велике прохання не турбувати.
З VIN-кодом
03.05.2024
16 000 $
637 280 грн
Газ/бензин 2.5 л.
Автомат
109 тис. км
Київ
...ремонтувався виключно оригінальними запчастинами! Нічого робити не потрібно – повністю обслужений! Грошей на авто не жалів! Сервісна книжка з актами виконаних робіт! Комплектація преміум +! Встановлено саме дороге ГБО (BRC) з найкращими швидкісними форсунками (Barracuda), розхід газу по місту 12-13л.! Віддам майже нову зимню резину Yokohama! 2 комплекти оригінальних килимків (зима, літо) та резиновий в багажник! Встановлена дорога сигналізація з міткою, яка показує місцезнаходження авто та будь які дії з ним! Встановлений захист двигуна та коробки типу «Кольчга» 3 мм.! Фаркоп! Температура в цельсiях, кiлометраж в кiлометрах! 3 ключа! В Україні без ДТП! • КОМЛЕКТАЦІЯ: • Постійний повний привід X-Mode • Системи стабілізації • Допомога при спусканні з гори • Система EyeSight дуже гарна система допомоги водію (утримання в полосі, екстрене гальмування) • Датчик дощу та світла, • Датчики сліпих зон • Камера заднього огляду • Парктронік задній, • 10 подушок безпеки • Адаптивний круїз контроль • Автоматичне відкривання багажника • Підігрівдзеркал, лобового та заднього скла • Підсвідка при поворотах • Автоматичне дальне світло • Максимально збережений та доглянутий автомобіль!Новий власник буде задоволений! Торг присутній! Автобізнесменів прошу не турбувати! Всім вдалих продажів та покупок!
З VIN-кодом
01.05.2024
7 150 $
284 856 грн
Бензин 2.46 л.
Автомат
260 тис. км
Київ
...в США, он открыт.Хорошая зимняя резина, и два колеса в подарок.Присутствуют незначительные косметические моменты по кузову.Салон сохранился отлично как для своих лет.Кондиционер охлаждает.Полный привод в рабочем состоянии.Главное, что цена на этот авто по низу рынка, отличное предложение, кому нужно авто на сегодняшний день без главной муки.По запросу телеграмм, пришлю видео.Всем мирного неба.
Нове
Бензин 2.5 л.
Варіатор
Київ
З VIN-кодом
01.05.2024
12 700 $
506 222 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2.5 л.
Автомат
184 тис. км
Київ
Привозилася для себе, подушки не стріляли, гарна комплектація, на сьогоднішній день не вимагає жодних вкладень.
З VIN-кодом
02.05.2024
14 800 $
589 632 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2.5 л.
Варіатор
189 тис. км
Київ

Субару Аутбек в Україні

Дивіться також: