Оголошення про продаж Вольво V50 в Новорад-Волынском

З VIN-кодом
06.07.2023
8 850 $
352 584 грн
Дизель 1.6 л.
Ручна / Механіка
255 тис. км
Новоград-Волинський
...оригинальный пробег (открытый он-код и сервисная книга).Двигатель, коробка передач, ходовая и сцепка без замечаний.По электричеству работает каждая кнопка, климат-контроль холодит.Салон не затерт и не прокурен.Автомобиль на максимальной комплектации с кожаным салоном, двухзонный климат-контроль, сложные зеркала заднего вида с подогревом, круиз-контроль, датчики света и дождя и многое другое.Любые проверки.Торг возле капота.Детальнее по телефону.
З VIN-кодом
13.07.2023
8 599 $
342 584 грн
Дизель 1.6 л.
Ручна / Механіка
216 тис. км
Новоград-Волинський
...5Функції :- шкіряний салон- кріплення дитячого крісла ISOFIX- Led ходові вогні- шкіряне кермо- датчик світла- електро дзеркала з функцією складання- підігрів передніх сидінь- датчик дощу- колір металік- клімат контроль , дві зони- круїз контроль- Bluetooth , USB- система навігації- регульоване кермо по вильоту та висоті- сидіння водія та пасажира із регулюванням по висоті (мікро ліфт)- імобілайзер- система Start Stop- задній парктронік- дотяжки вікон16-ті оригінальні легкосплавні диски Volvo.АВТО У ВІДМІННОМУ СТАНІ !Салон автомобіля після хімчистки , стан ідеальний .Автомобіль розмитнений та сертифікований , готовий до постанови в сервісному центрі на нового власника .Зверніть увагу - це оригінальний Німецький автомобіль від власника!
04.01.2024
10 700 $
426 074 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
233 тис. км
Новоград-Волинський
...сервісною книгою(даю гарантію і за свої слова відповідаю), готовий до будь яких перевірок. - В дуже гарному стані, все працює без жодних нарікань. - Технічний стан і стан лако-фрбового покриття у відмінному стані. - Двигун 5-ти циліндровий. - Салон не прокурений, не потертий, не подертий, всі функції працюють. - За кордоном авто вчасно обслуговувалось, та використовувалося виключно для не далеких поїздок. - Всй документи які потрібні для постановки на облік Є. - Більше інформації по телефону.

Вольво V50 в Україні

Дивіться також: