Огляд тест-драйву: Chrysler 300 2019

10 травня 2019

Незважаючи на те, що дизайн потрохи починає видавати вік автомобіля, Chrysler 300 все ще вражає. Основними конкурентами Chrysler як завжди залишаються Chevy Impala, Ford Taurus, Buick LaCrosse і Toyota Avalon, хоча стерегтися варто і нового Honda Accord. Правда, що деякі суперники пропонують більш економні турбодвигуни і гібридні установки, але жоден з них не може похвалитися перевагами приводу на задні колеса або розвиваючою потужністю V8 двигуна. Привабливості додають система повного приводу і вражаючий перелік технологій, включно з неймовірною інформаційно-розважальною системою.

Вам сподобається

Якщо вам подобаються великі седани з хорошим запасом потужності, хорошим управлінням і сучасними технологіями, Chrysler 300 2019 року до ваших послуг. Вишуканий і продуманий седан з V8 легко протистоїть європейським конкурентам.

Вам може не сподобатися

Дивіться також каталоги:

Якщо ви шукаєте хороший рівень економії пального, Toyota Avalon Hybrid вартий уваги. Вартість перепродажу теж краща у Toyota, а ще у Honda і Subaru. Майже ідентичним до моделей 300 є Dodge Charger, але коштує він менше.

Нове у 2019 році

За винятком незначних змін 2019 не відзначився для Chrysler 300 нічим особливим.

Враження від їзди

Новий Chrysler 300 можна охарактеризувати кількома словами, а саме «комфортний, тихий і потужний». Моделі 300 тішать силою, яку в достатній кількості має навіть стандартний V6 двигун. Доступний V8 силовий агрегат гарантує запаморочливу динаміку. У пару йому дісталася восьмиступінчаста автоматична коробка, яка відзначається плавністю і точністю роботи. Режим «Sport» додає бажаного азарту. Проблем із потужність, а відтак і з розгоном, у великого 300 немає, а от з крутими поворотами він справляється не дуже добре, хоча він легко обійде Toyota Avalon чи Hyundai Azera в плані маневреності. Бажаючі відчути істинну потужність, скоріше за все, спокусяться на великий V8 двигун, між тим, ті, хто бажають зекономити, залишаться зі стандартним V6 варіантом. Додаткової впевненості при пересуванні у погану погоду додає доступна система повного приводу. Загалом, характеристики Chrysler 300 потішать як любителів розміреної, якісної їзди, так і тих, хто в першу чергу хочуть відчувати силу і динаміку.  

Найкращі характеристики

Ви не знайдете багато великих седанів з повним приводом, особливо у такому ціновому діапазоні. Трохи збільшуючи початкову ціну, система доступна зі стандартними двигунами, на жаль не недоступна з V8. Суперниками, які теж пропонують повний привід, є Ford Taurus, Buick LaCrosse і smaller Subaru Legacy.

Унікальна пропозиція у сегменті великих седанів це потужний Hemi V8 двигун. На щастя, на відміну від колишніх варіантів, від показників витрати сучасного V8 не перехоплює подих, так у місті він витрачає 14.7 л/100км, що теж не мало, але не катастрофічно. Основною перевагою є, звісно, потужність, якої у нього вдосталь.

Детально про автомобіль Chrysler 300

Інтер’єр

Дорогий інтер’єр Chrysler 300 це одна з основних переваг. Просторий салон тішить високоякісними матеріалами і привабливими формами, не забуваючи про сучасні технології та особливості інформаційно-розважальної системи. Моделям 2019 року дісталася одна з найкращих аудіосистем. З можливістю розмістити п’ятьох людей, 300 це повноцінний, великий седан з багажником на 453 літри. Майстерно виконані елементи дизайну, як, на приклад, аналоговий годинник, роторний селектор передач і 8.4-дюймовий сенсорний екран, додають відчуття класовості, не підвищуючи ціну.

Відео тест-драйв Chrysler 300 2019 року

Екстер’єр

З жорсткими лінями, невеликою площею скління і широкою посадкою Chrysler 300 чітко відображає образ американського автомобіля. Він має дещо подвійну натуру, але у даному випадку це добре, такий собі трохи начальник і трохи поганий хлопець. Він втілення агресивної елегантності, особливо в русі. Більш спортивний 300S отримав затемнені елементи. Базові моделі Touring можна доповнити пакетами «Sport Appearance» і «Chrome Appearance», які гарантують 20-дюймові колеса з поміж інших переваг.  

Базова комплектація

Моделі початкового рівня 300 Touring постачаються з двозонним клімат-контролем, 8 режимами налаштування водійського сидіння, функцією доступу без ключа, аналоговим годинником на панелі, шкіряним кермом, заднім сидінням, яке складається, і 17-дюймовими колесами. Сумувати не дасть AM/FM/супутникове радіо на 6 динаміків з USB портом і Bluetooth. Моделі вищої комплектації отримали камеру заднього виду, панорамний дах, шкіряну обшивку, підігрів і охолодження передніх сидінь, кермо, яке налаштовується по куту і вильоту, навігацію та задню завісу з електроприводом. На додачу з легкого у використанні, 8.4-дюймового сенсорного екрану інформаційно-розважальної системи Uconnect усі моделі Chrysler отримали 7.0-дюймовий інформаційний дисплей між аналоговим тахометром і спідометром.

Опційне обладнання

Моделям 2019 року доступні декілька пакетів і окремі опції. До числа бажаних додатків належать аудіосистема «Harman Kardon» на 19 динаміків, адаптивний круїз-контроль, моніторинг сліпих зон, попередження про можливе зіткнення та попередження про виїзд за межі смуги руху. Замість приводу на задні колеса можна замовити повний, але лише для моделей з V6 двигуном. На додачу до деяких елементів дизайну моделі 300S і 300C можна доповнити налаштованою на динаміку підвіскою. Модель Limited вражає шкірою Nappa, дерев’яними акцентами і 20-дюймовими колесами.

Під капотом

Стандартним для Chrysler 300 2019 став 3.6-літровий V6 двигун на 292 кінських сили і 353 Нм. Компонується він восьмиступінчатою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно на задні колеса. Витрата пального перебуває на рівні 12.4 л/100км у міському, 7.6 л/100км у заміському та 10.0 л/100км у змішаному циклах. З доступним повним приводом витрата пального Крайслер 300 становить 12.4 л/100км у місті, 7.8 л/100км за його межами і 10.2 л/100км у середньому. Як опція пропонується 5.7-літровий V8 двигун на 364 кінських сили і 529 Нм. Пару йому складає та сама коробка передач. Привід виключно на задні колеса. Витрата пального знаходиться на рівні 14.7 л/100км у місті та 9.4 л/100км за його межами.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Toyota Prius 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Toyota Tundra 2019
Популярні новини