Огляд тест-драйву: Toyota Tundra 2019

11 травня 2019

Сучасний Toyota Tundra 2019 це повноцінний, масивний пікап, але йому доводиться існувати у часи, коли довкола повно більш нових і добре оснащених суперників. Якості, які все ж дозволяють Tundra виділятися, це визначна надійність, хороша вартість перепродажу, стандартні системи безпеки і просторий салон. До того ж, він пропонує міць, необхідну для виконання завдань. Суперниками Tundra вважаються Ford F-150, новий Chevrolet Silverado, оновлений Ram 1500 та Nissan Titan.

Огляд тест-драйву: Toyota Tundra 2019

Вам сподобається

Якщо вашим пріоритетом є надійність, Tundra гарантує її. Якщо будь-який пікап не вдовольнив ваші вимоги, зверніть увагу на Tundra.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Не варто розраховувати на Tundra,  якщо потрібен дизельний двигун, або бензиновий, але з рівнянням на економію. Якщо це головний аспект варто подивитися в сторону Ford, Chevy чи Ram. Ці пікапи пропонують чудові можливості, які, здебільшого, гарантовані більш сучасним оснащенням.

Нове у 2019 році

Назад повернулася модель Toyota Tundra TRD Pro, доповнена ресорами «Fox» та BBS колесами з легкого сплаву. В іншому Tundra мало чим відрізняється від минулорічних варіантів.

Враження від їзди

Вибір V8 двигуна в якості стандартного не зовсім звичайний для пікапа на півтори тони, але автомобіль Toyota Tundra зі старту пропонує 4.6-літровий силовий агрегат на 310 коней. Як альтернатива пропонується 5.7-літровий двигун на 383 кінських сили, завдяки якому буксирувальні можливості пікапу зростають до 4.647 кг. Такий показник вдовольнить більшість покупців, але новий Silverado може подужати 5.533 кг. Повнопривідний TRD Pro, між тим, легко долає примхи бездоріжжя, включно з крутими підйомами, бурхливими потоками та нестійким покриттям стежок. І це при недоступності заднього диференціалу з самоблокуванням. На противагу таким потугам, Tundra доводить, що може бути тихим і комфортним транспортним засобом. Хоча, варто зважати, що варіанти з 5.4-літровим V8 двигуном мають жорсткіші ресори.

Найкращі характеристики

Пікапи це робочі автомобілі, а тому звичні до навантажень. Бампер Tundra 2019, який складається з трьох компонентів, дає можливість замінити одну з них в разі ушкодження.

Набір безпеки «Safety Sense P» стандартно пропонує передаварійну систему безпеки з виявленням пішоходів, автоматичне дальнє світло, адаптивний круїз контроль з радаром та попередження про виїзд за межі смуги руху. Приємно, що такий набір входить в базу всіх Tundra 2019.

Детально про автомобіль Toyota Tundra

Інтер’єр

Салони пікапів можуть вражати дикою практичність і простотою, або вишуканістю обстановки. Це стосується і лінійки Tundra. Обидва варіанти кузова вміщують шість людей з суцільним переднім сидінням, або п’ять з окремими і більш зручними передніми кріслами. Базова SR модель отримала суцільне переднє сидіння з тканинною обшивкою, між тим, на додачу, запропонувавши 6.1-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи. Що стосується простоти використання, то усі елементи управління легко знайти і використовувати навіть у рукавицях. Говорячи про вишуканість, варто згадати про модель 1794 Edition з перфорованою шкірою обшивки.

Відео тест-драйв Toyota Tundra 2019 року

Екстер’єр

Версія з подовженою кабіною або «Double cab» має четверо дверей, але задні трохи замаскували. Кузов у даному випадку може бути як на 183 см, так і на 244 см. Варіант «CrewMax cab» постачається виключно з 152-сантиметровим кузовом. Моделі SR5 і 1794 Edition можуть похвалитися унікальною стилізацією передньої частини з варіаціями величини решітки радіатора. Дверцята багажного відділення отримали певну амортизацію для уникнення закривання з шумом.

Базова комплектація

Базова модель SR постачається з набором систем безпеки «TSS-P», тканинною обшивкою, суцільним переднім сидінням, 6.1-дюймовим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи, електроприводом вікон і замків, підігрівом бічних дзеркал, 18-дюймовими колесами, камерою заднього виду, аудіосистемою на 6 динаміків з AM/FM радіо, CD програвачем, Bluetooth, USB портом та чотирма режимами налаштування переднього сидіння.

Опційне обладнання

Система повного приводу та більший двигун доступні всім моделям. Стандартно повний привід можна отримати з моделлю TRD Pro. Модель SR5, між тим, пропонує 7.0-дюймовий сенсорний екран, HD/супутникове радіо та відсік для зберігання під задніми сидіннями. Модель Limited додасть покращену аудіосистему, навігацію, 20-дюймові колеса з легкого сплаву, шкіряну обшивку, підігрів і електропривод передніх сидінь, хромовані капюшони дзеркал і дверні ручки. Модель TRD Pro потішить спеціалізованим оснащенням, а моделі Platinum і 1794 Edition задовольнять вибагливих клієнтів наявністю передніх сидінь з вентиляцією і підігрівом, люком даху, моніторингом сліпих зон і аудіосистеми «JBL».

Під капотом

Двигуни Toyota Tundra вражають розміром і потужністю. Стандартним для моделей 2019 став 4.6-літровий V8 двигун на 310 кінських сил і 443 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно на задні колеса. Витрата пального Toyota Tundra перебуває на рівні 15.7 л/100км у міському, 12.4 л/100км у заміському та 14.7 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом показники витрати змінюються на 16.8, 13.1 та 14.2 л/100км відповідно. Як альтернатива пропонується 5.7-літровий V8 двигун на 383 кінських сили і 547 Нм. Пару йому складає та сама коробка передач. З приводом на задні колеса пікап витрачає 18.0 л/100км у місті, 13.0 л/100км за його межами та 15.7 л/100км у середньому. З системою повного приводу витрата зростає до 18.1, 13.8 та 15.7 л/100км відповідно.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Chrysler 300 2019
Огляд тест-драйву: Chrysler 300 2019
Огляд тест-драйву: Ford F-250 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Ford F-250 2019