Огляд тест-драйву: Ford Expedition 2017

9 лютого 2017

Expedition 2017 року - найбільший позашляховик Форда з 3 рядами сидінь, який виділяється при перевезенні великих сімей і буксируванні важких вантажів. Ford Expedition вміщує вісім чоловік і може буксирувати до 9200 фунтів вантажу, завдяки своєму потужному двигуну V6 з двома турбонагнітачами. Спроможність буксирувати у Форда краща, ніж у його головного конкурента Chevrolet Tahoe, не кажучи вже про інших повнорозмірних позашляховиків, таких як Toyota Sequoia і Nissan Armada. Спроможністю буксирування Expedition зобов'язаний міцному кузову, встановленому безпосередньо на раму шасі. Зворотною стороною такої установки є туге управління, відчуття як при їзді на вантажівці, і великий розмір автомобіля, що робить його незручним при парковці і маневруванні в цілому. Для тих, кому потрібно більше простору в вантажному відсіку позаду третього ряду, пропонується більш довга версія в EL модифікації.

Вам сподобається цей автомобіль, якщо ...

Якщо Ви хочете великий, повнопривідний спортивний позашляховик, який може буксирувати важкі вантажі, легко возити великі сім'ї та їх приладдя, тоді Ford пропонує неповторний у своєму роді позашляховик Expedition, один з небагатьох, в яких кузов залишається на рамі шасі.

Вам може не сподобатися цей автомобіль, якщо ...

Дивіться також каталоги:

Expedition може бути набагато більше того автомобіля, який Вам насправді потрібен. Якщо Ви не плануєте буксирувати важкі вантажі або використовувати його в низьких діапазонах, краще взяти кросовер на зразок Ford Explorer, Chevrolet Traverse або Toyota Highlander. Вони дешевше, економічніше і легші в управлінні.

Що нового на 2017 рік

Найбільш значні зміни у Ford Expedition 2017 року стались в частині технологій. Найбільша новина є та, що компанія Apple і Android Car Play Auto розробили функцію, що дозволяє підключатися до додатків смартфона (більше 70 підтримуваних) і керувати ними через інтерфейс Sync3. Базові моделі XLT отримають HD Radio (вільне цифрове радіо) в якості стандарту.

Враження від їзди

Пару років тому Ford Expedition чинив опір своєму великому і ненажерливому двигуну V8 і став найкращим транспортним засобом для нього. Хоча у нього на два менше циліндрів, ніж у Chevy Tahoe, двигун Ford є більш потужним, завдяки своєму подвійному турбонаддуву. Такий же великий, як і Expedition, цей порівняно маленький (3.5-літровий) силовий агрегат легко розганяє повнорозмірний позашляховик Ford до високої швидкості. Пам'ятайте, що це позашляховик на базі вантажівки та управління ним далеко не спритне - але наявні з електронним управлінням амортизатори дійсно допомагають зробити їзду більш гладкою, дають водієві здатні пристосовуватись під покриття дороги три режими водіння автомобіля: Comfort, Normal і Sport. Беручи до уваги щедрості Expedition - і особливо ще більш подовжений Expedition EL - ми рекомендуємо доступну систему моніторингу мертвої точки. На відміну від Tahoe, Expedition відчуває нестачу в активній системі безпеки і в допоміжних засобах, таких як: система утримання транспортного засобу в межах смуги руху, автоматичне екстрене гальмування та активний круїз-контроль.

Улюблені особливості

ECOBOOST

Дні гігантського, ненажерливого V8 збігли; принаймні, вони закінчені для Ford. 3.5 V6 виробляє більше потужності і крутного моменту, ніж попередній 5.4 V8, в той же час забезпечуючи таке ж тягове зусилля, і дозволяє досягти кращу економію палива.

SYNC 3

В останній версії, заснованій на сенсорній системі інформації/розваг, Ford усунув минулі недоліки, які включали запізнілі і короткі відповіді. Для 2017 року Expedition ще більше поліпшить сумісність Apple Car Play Android Auto з смартфоном.

Інтер'єр

Всі моделі Ford Expedition 2017 року мають три ряди сидінь і можуть вмістити до восьми пасажирів. Додаткові ковшеподібні сидіння в другому ряді, замість стандартної лавки з 3 людьми, зменшують пасажиромісткість до семи чоловік. Як і стандартний Ford Expedition, так і подовжений EL має таку ж кількість місця для ніг пасажирів, включаючи 37.7 додаткових дюймів для дорослих пасажирів у третьому ряді. Велика різниця - в буквальному сенсі - це вантажомісткість позаду третього ряду. У стандартних моделях є 18,6 кубічних футів. Моделі EL мають цілих 42,6. Складіть другий і третій ряд, і ці цифри зростуть до 108,3 і 130,8 відповідно.

Екстер'єр

Ford Expedition 2017 року залишається в класичній, схожій на квадрат формі, яка робить акцент на вантажомісткості і корисності. Ви не будете без розуму від його зовнішнього стилю, але це не головне. В екстер'єрі він виглядає як великий, сильний, з прямими боками позашляховик, з солідною, в міру високою решіткою, і великими вікнами. Збільшена довжина Ford Expedition EL робить автомобіль більше. Якщо стандартні моделі Expedition 206 дюймів в довжину, то EL варіанти вимірюються 220,8 дюймами. Якщо Ви плануєте утримувати його в гаражі, візьміть до уваги розміри гаража.

Базова комплектація

Ford Expedition 2017 року надходить в чотирьох варіаціях: базовий XLT, Limited, King Ranch і топовий Platinum. Витративши мінімум на Expedition XLT 2017 року, Ви отримаєте: водійське сидіння з електрорегулюванням в 6 - ти положеннях, педалі з електрорегулюванням, шкіряне кермо, камеру заднього виду і задні паркувальні датчики, а також аудіосистему AM/FM/CD c 6-динаміками, безпровідний Bluetooth і USB-порт. Цінності Expedition Limited надає: шкіряний салон, двозонний клімат-контроль, підігрів/охолодження передніх сидінь, багажник з електроприводом, система синхронізації Sync 3, пам'ять сидіння водія та електричні складні сидіння третього ряду. King Ranch пропонує: більше шкіри, моніторинг мертвих зон, навігаційну систему, електричні складні підніжки і зовнішні хромовані акценти.

Додаткова комплектація

Першокласний Expedition Limited - розкішний лайнер, оснащений такими благами, як: мікроперфоровані шкіряні сидіння, люк з електроприводом, декорована панель з елементами шкіри і дерева, підніжки з нержавіючої сталі і 22- дюймові колеса. Всі моделі мають повний привід замість стандартного заднього приводу (2WD). Додатковий на базових моделях XLT і стандартний на інших - буксирний пакет, який збільшує тягове зусилля з 6,600 фунтів до 9,200. Інші варіанти коливаються в залежності від обробки і включають в себе: навігацію, прозорий люк, ковшеподібні сидіння 2-го ряду і преміум аудіосистему SONY.

Під капотом

V6 Biturbo є єдиним двигуном, доступним в 2017 році в Expedition, так що, якщо Ви з тих, хто має великий V8 під капотом, будьте готові змагатись. Але якщо кількість циліндрів - просто число - а в наші дні це саме так, знайте, що цей 3,5-літровий 6-циліндровий двигун вражає. Іншою перевагою є те, що цей двигун працює нормально на неетильованому регулярному паливі, що є характерним не для всіх турбодвигунів. Двигун залишається з'єднаним з автоматичною коробкою передач і 6 швидкостями, і повний привід для знижених передач доступний на всіх комплектаціях Expedition 2017 роки замість стандартної задньопривідної установки.
 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz R 500
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz R 320
Популярні новини