Огляд тест-драйву: Infiniti QX

4 листопада 2016

Infiniti QX дебютував у 2013 році і був сконструйований, щоб скласти гідну конкуренцію таким гігантам, як Lincoln Navigator і Cadillac Escalade, хоча експерти найчастіше порівнюють модель КХ з більш дорогими автомобілями типу Range Rover від Land Rover і Lexus LX. Незважаючи на трохи менший розмір, Інфініті користується популярністю завдяки оптимальним показниками витрати палива, високотехнологічним комплектуючим і відчуттю розкоші. Ви можете використовувати Infiniti QX в якості сімейного кросовера або автомобіля для бізнесу.

Враження від їзди

Якість їзди Інфініті КХ повністю відповідає статусу розкішного автомобіля. Перебуваючи всередині, Ви навряд чи відчуєте нерівності дороги, оскільки відмінно налагоджена підвіска абсорбує вибоїни і являє собою незалежну пружинну конструкцію спереду і багатоважільну незалежну ззаду. Кабіна кросовера відмінно герметизована, всередині повністю відсутній аеродинамічний шум і вібрації від роботи силового агрегату. 7-ступінчаста коробка передач відрізняється плавністю в роботі, а рульове управління чутливе незалежно від швидкості руху. Infiniti QX оснащується дисковими вентильованими гальмами спереду і ззаду.

Інтер'єр

Дивіться також каталоги:

Інтер'єр Infiniti QX демонструє затишок розкішного кросовера. Панель управління виглядає елегантно, а прилади м'яко підсвічуються освітленням, яке в компанії називається Fine Vision. Центральна консоль також досить цікава, прямо по центру розміщений стрілочний годинник, а зверху 8-дюймовий екран навігаційної системи. Рульове колесо незвично декороване дерев'яною вставкою по колу, яка в поєднанні зі шкіряним оздобленням робить його не тільки зручним, але і елегантним. Завдяки великим габаритам кузова, в салоні можуть з комфортом розміститися сім осіб за схемою 2+3+2. Обшиті шкірою сидіння автомобіля дуже комфортні як під час короткострокових, так і тривалих поїздок. Пасажирські сидіння мають 8-позиційне регулювання, а водійське - 10-позиційне. Як і в будь-якому кросовері, в салоні досить багато відсіків для зберігання дріб'язку.

Екстер'єр

Коли мова заходить про екстер'єр Infiniti QX, відразу ж можна відзначити, що автомобіль не настільки «коробкоподібний», як Lincoln Navigator і Cadillac Escalade. Висока поясна лінія КХ може здатися трохи нелогічною, якщо дивитися з деяких кутів, особливо з огляду на те, наскільки маленькими виглядають вікна і дах. Особливістю або дивиною зовнішнього дизайну цього великого кросовера є витягнутий трикутний повітрозабірник з боку водія, до слова сказати, досить функціональний. Для автомобіля доступний багажник на даху, який забезпечує додатковий простір для транспортування особистих речей. Посадка в Інфініті буде полегшена завдяки великим дверей і підставці для ніг. Габарити автомобіля рівні: довжина - 5255 мм, ширина - 2015 мм, висота - 1998 мм, колісна база - 3075 мм.

Базова комплектація

Відверто кажучи, не дивлячись на досить невеликий список, ні у кого не виникає сумнівів щодо якості стандартного устаткування Infiniti QX 2013 року. У список базового устаткування входить:

Опціональна комплектація

Модель QX може бути оснащена приводом на два колеса або ж повним приводом. Для автомобіля доступно три пакети опцій. Так, пакет «Theater Package» включає в себе: два 7-дюймових кольорових монітора, USB-порт, 22-дюймові колеса, задній диван замість роздільних сидінь і радіо. Пакет «Deluxe Touring Package» передбачає наявність: шкіряної оббивки салону, аудіосистеми BOSE з 15 динаміками, вдосконаленого клімат-контролю і системи стабілізації кузова. І, останній пакет «Technology Package» включає в себе безліч розумних систем безпеки, таких як: систему контролю смуги руху, розумну систему гальмування і систему, що визначає дистанцію до наступного автомобіля.

Під капотом

Інфініті КХ 2013 року комплектується кращим двигуном - 5,6-літровим 8-циліндровим з обертовим моментом 390/3600 Нм / (об / хв) і потужністю 400 кінських сил. Подібний силовий агрегат витрачає приблизно 14,5 л / 100 км при змішаному циклі і 20,6л / 100км при русі в місті. Час розгону до 100 км / год у моделі QX займає 6,5 секунд. Двигун Infiniti працює в парі з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач, з можливістю перемикання передач вручну.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Infiniti M
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Nissan Pulsar 2016
Популярні новини