Огляд тест-драйву: Mitsubishi Eclipse Cross 2020

24 квітня 2020

Mitsubishi Eclipse Cross 2020 року - це компактний позашляховик, який поступається конкурентам з точки зору потужності моторів, маневреності та величини вантажного простору. Не дивлячись на перераховані недоліки, цей автомобіль має хороші показники економії палива і місткий салон.

Нове в 2020 році

Ніяких серйозних змін в 2020 році не було.

Кому варто купити?

Це авто коштує дешевше, ніж інші компактні кросовери з подібними характеристиками, але має багато недоліків. Наприклад, погану маневреність і маленький багажний відсік. Радимо не зупиняти вибір на Eclipse Cross, а розглянути ще кілька варіантів з більш містким багажником і поліпшеними можливостями для їзди в будь-яких дорожніх умовах.

Нове або б/в авто?

Eclipse Cross вперше був представлений у 2018 році, і з тих пір автомобіль не отримав ніяких змін. Набір стандартних функцій безпеки і систем допомоги водієві залишили колишній. Інформаційно-розважальна система та характеристики мотора також залишилися незмінними. Моделі, що випускаються з 2018 по 2019 р. майже ідентичні в порівнянні з новим Eclipse Cross. Тому має сенс купити старий кросовер Mitsubishi, щоб заощадити гроші.

Mitsubishi Eclipse Cross або Toyota RAV4?

У порівнянні з Mitsubishi, Toyota має більше вантажного простору і стандартних функцій безпеки, а також більш сильний двигун. Варто зробити вибір на користь RAV4, хоча ціна цієї моделі вище, ніж у Eclipse Cross.

Mitsubishi Eclipse Cross або Subaru Forester?

Subaru Forester коштує на 1650 доларів більше, ніж базовий Eclipse Cross. Але за ці гроші ви отримаєте більше функцій допомоги водієві в стандартній комплектації, включаючи систему гальмування перед зіткненням, адаптивний круїз-контроль і допомогу в утриманні смуги руху. Також Subaru Forester обладнаний інформаційно-розважальною системою з підтримкою сервісів Apple CarPlay і Android Auto. Крім того, Subaru має більше внутрішнього простору, ніж Eclipse Cross, і більш чітке і маневрене управління.

Салон

Mitsubishi Eclipse Cross - це дворядний позашляховик, який вміщує 5 осіб. У стандартну комплектацію входить тканинна оббивка, але також доступні сидіння і рульове колесо з функцією підігріву, обшиті натуральною шкірою. Незважаючи на дешеві матеріали, салон цієї моделі досить стильний.

Багажник Mitsubishi Eclipse Cross має об’єм 620 л і 1360 л зі складеними задніми сидіннями.

Базовий Eclipse Cross ES оснащений 7-дюймовим сенсорним екраном, портом USB, Bluetooth, HD-радіо і стереосистемою з 4 динаміками. Також доступна підтримка сервісів Apple CarPlay і Android Auto, стереосистема з шістьма динаміками, стереосистема Rockford Fosgate, супутникове радіо і додатковий USB-порт.

Відео тест-драйв Mitsubishi Eclipse Cross 2020 року

Технічні характеристики

Eclipse Cross обладнаний 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 152 кінських сил і безступінчатою автоматичною коробкою передач. Цією продуктивності вистачає для експлуатації в місті, але недостатньо для їзди на швидкісних трасах.

Новий Eclipse Cross в стандартній комплектації витрачає 9.0 л і 8.1 л на 100 км в місті і на шосе.

Цей Mitsubishi має погану маневреність і складне рульове управління. Більшість автомобілів-конкурентів більш спортивні і забезпечують плавну і м'яку їзду. Всі моделі в стандартній комплектації - передньопривідні, але також доступний S-AWC - привід на 4 колеса.

Безпека

Мітсубісі Екліпс Крос 2020 року поставляється з камерою заднього виду. Ви можете додатково обладнати модель парктроніками, системою запобігання лобового зіткнення, системою автоматичного гальмування, виявленням пішоходів, попередженням про зміну смуги руху, попередженням про вихід зі смуги руху, контролем сліпих зон, попередженням при перехресному русі ззаду, адаптивним круїз-контролем, датчиками дощу, автоматичними фарами дальнього світла, і камерою з об'ємним оглядом.

Розміри і вага

Довжина Mitsubishi Eclipse Cross становить 4.26 м. Його споряджена маса коливається від 1490 до 1595 кг.

Можливі комплектації

Mitsubishi Eclipse Cross доступний в чотирьох комплектаціях: ES, LE, SE і SEL.

Незалежно від варіації, ви отримаєте 1,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом і безступінчату автоматичну коробку передач (CVT). Комплектація LE пропонує розширений набір технічних функцій, а SE - більше систем безпеки.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Toyota Land Cruiser 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Porsche Taycan 2020
Популярні новини