Огляд тест-драйву: Ravon Nexia R3

18 листопада 2020

Ravon Nexia R3 - бюджетний сімейний седан. Автомобіль без претензії на розкіш, але повністю виправдовує свою ціну.

Нове в 2020 році 

Ravon Nexia R3 2020 року - абсолютно нова модель. 

Кому варто купити? 

Купити новий Ravon Nexia R3 2020 року варто тим, хто шукає бюджетний автомобіль для щоденних поїздок. Седан підійде всім, кому потрібен простір для пасажирів і вантажів. Простий, але надійний автомобіль підійде для рутинних міських маршрутів. 

Нове або б/у авто? 

Равон Нексія Р3 було презентовано в 2020 році, тому зараз вам не вдасться купити автомобіль минулих років. 

Дивіться також каталоги:

Екстер'єр 

Ravon Nexia R3 2020 отримав строгий і гармонійний екстер'єр. Конструктори не додали автомобілю ніяких яскравих елементів. Разом з тим, екстер'єр не виглядає нудним. 

Дрібна чорна радіаторна решітка обрамлена хромом. У топових версіях вся решітка хромована. П'ятикутний повітрозабірник, бампер з претензією на аеродинамічність і округла оптика роблять зовнішній вигляд Nexia R3 досить цікавим. 

Профіль моделі Равон строгий: одна поздовжня виштамповка, дуті колісні арки, куполоподібний дах. Потужна корма не має декоративних елементів крім шильдиків. 

Салон

П'ятимісний Ravon Nexia R3 має простий, але добротний салон. Інтер'єр виконаний в приємному і лаконічному дизайні з відмінно продуманою ергономікою. Матеріали обробки недорогі, але якісні. Так, в салоні багато пластику, однак він виглядає цілком пристойно. 

Незалежно від обраної комплектації Равон Нексія Р3, ви отримуєте тканинну оббивку сидінь. Оздоблення дверей зсередини пластикове, текстиль доступний тільки в топовії версії. 

Кермо чотирьохшпицеве з “плоским” ободом, регулюється по висоті. На кермі розташовані кнопки управління музикою. Панель приладів проста: строгі циферблати спідометра і тахометра, маршрутний комп'ютер. До речі, крізь рульове колесо відмінно проглядається панель приладів. 

Центральна консоль Ravon Nexia R3 непогано виглядає як для бюджетного седана. На ній ви знайдете магнітолу з перевіреними часом класичними перемикачами, дефлектори кліматичної системи і панель з шайбами налаштування клімату. 

У салоні Ravon Nexia R3 2020 року є попільничка, прикурювач, складні підстаканники, ніша для дріб'язку і гаджетів. 

Консервативність моделі Нексія Р3 підкреслена відсутністю сенсорного екрану у всіх версіях. У базовій комплектації немає кондиціонера і це вам навряд чи сподобається. Система клімат-контролю з'являється в дорожчих комплектаціях. 

Равон Нексія Р3 має багажник зі стандартними характеристиками для класу. За спинками задніх сидінь ви отримуєте 400 літрів вантажного простору, який можете збільшити до 980 літрів. Під фальшпідлогою багажника знайдете запаску. 

Якщо захотіти - можна багато до чого причепитися в оформленні салону. Тільки перед цим варто згадати ціну Равон Нексія. 

Відео тест-драйв Ravon Nexia R3 2020 року

Технічні характеристики 

Виробник пропонує для Равон Нексія Р3 тільки один двигун. Це бензиновий півторалітровий 106-сильний агрегат. Двигун поєднується з п'ятиступінчастою механікою і шестидіапазонним автоматом.  

У Равон Нексія Р3 2020 року випуску непогані динамічні характеристики. Седан розвиває швидкість до 180 км/год, набирає сотню за 11,7 с "механікою" і 12,6 з "автоматом". Автомобіль жвавий, легко і тихо рушає. 

Ravon Nexia R3 витрачає в змішаному циклі 6,2 л з МКПП і 6,7 л з АКПП. 

Безпека

У базовій версії Ravon Nexia R3 є такі функції безпеки:

Розміри і вага 

Седан Ravon Nexia R3 2020 року має 4,33 м в довжину, 1,5 м у висоту і 1,69 завширшки. Споряджена маса автомобіля залежить від комплектації і становить 1083-1105 кг. 

Можливі комплектації 

Ви можете купити Равон Нексія Р3 2020 в комплектації Comfort, Optimum і Elegant. Базова версія доступна тільки з механічною трансмісією. Початковий рівень комплектації передбачає систему стабілізації, іммобілайзер, ABS, систему моніторингу тиску в шинах, гідропідсилювач керма, бортовий комп'ютер, галогеновую оптику.  

Версії Optimum і Elegant доступні з механічною і автоматичною трансмісією. Топові комплектації додають Равон Нексія Р3 4 колонки аудіосистеми, кондиціонер, обігрів і електропривід бічних дзеркал, електропідйомники всіх вікон. 

Покращені комплектації Ravon Nexia R3 2020 вносять зміни в екстер'єр. Ви отримуєте бічні дзеркала, пофарбовані в колір кузова, сталеві або литі алюмінієві колісні диски R15, хромовані грати. 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Porsche Cayman 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Ford Expedition 2020
Популярні новини