Огляд тест-драйву: Ford Expedition 2020

19 листопада 2020

Ford Expedition - відмінний великий позашляховик. У нього потужний двигун з турбонаддувом, спокійний хід, один із найпросторіших вантажних відсіків в класі і три ряди зручних сидінь. Але його масивні розміри можуть ускладнити маневрування.

Ford Expedition 2020 позашляховик синій колір

Нове в 2020 році 

  • Co-Pilot 360 тепер в стандартній комплектації;
  • додана обробка King Ranch;
  • пакет Black Accent став опцією для обробки XLT.

Кому варто купити? 

Ford Expedition 2020 варто купити тим, хто шукає дійсно великий, місткий позашляховик. Вам сподобається Форд Експедиція, якщо є потреба часто возити 5-7 пасажирів. 

Нове або б/у авто? 

Авто Форд Експедиція 2020 року є частиною покоління, яке почалося з повного редизайну моделі 2018 року. Без серйозних змін, Ford робить набір технологій допомоги водієві Co-Pilot 360 стандартом на 2020 рік. Також в 2020 році виробник представив комплектацію King Ranch. Ця версія може похвалитися шикарними елементами інтер'єру і унікальною обробкою кузова.

Якщо ці зміни не важливі для вас, подумайте про покупку аналогічної Експедиції 2018 або 2019 року, яка може мати безліч додаткових функцій безпеки і, ймовірно, буде коштувати на тисячі доларів менше, ніж нова модель. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Ford Expedition або Chevrolet Tahoe?

Expedition швидше прискорюється і краще управляється, ніж Tahoe, а також має більше вантажного простору і більш просторий третій ряд. У Tahoe є одна помітна перевага: базова ціна нижче, ніж у Expedition. Якщо у вас обмежений бюджет, вибирайте Tahoe. В іншому випадку - Експедиція.

Ford Expedition або Chevrolet Suburban?

Chevrolet Suburban - витягнута версія Tahoe. Цей більший Шевроле має вантажний простір, в порівнянні з розширеним Expedition Max, але третій ряд Ford комфортніший. Обидва позашляховика мають гарний інтер'єр, солідний список стандартних та можливих функцій і відмінну продуктивність. Купіть Suburban, якщо вам потрібен позашляховик з довгою колісною базою і ви хочете заощадити в порівнянні з вартістю Expedition Max.

Салон

Ford Expedition вміщує вісім чоловік. У пасажирів досить місця як в перших двох рядах, так і в третьому ряду. Передні сидіння забезпечують відмінний огляд дороги попереду. 

Ford Expedition 2020 може похвалитися висококласним сучасним салоном з якісними матеріалами. Топові варіанти обробки, такі як King Ranch і Platinum, мають шкіряну оббивку, елементи з алюмінію і дерева. 

У Експедиції величезний вантажний простір. При стандартній довжині корпусу Expedition має 591 літр за третім рядом, 1 800 літрів зі складеним третім рядом і колосальні 2 961 літрів зі складеними задніми рядами.

У Expedition Max з довгою колісною базою вантажний відсік ще більший. Ця модель має 1 019 літрів за третім рядом, 2 254 літрів за другим рядом і максимум 3 440 літрів. 

Кожна Expedition стандартно поставляється зі зручною інформаційно-розважальною системою SYNC 3, яка включає Android Auto і Apple CarPlay. SYNC 3 не має яскравої графіки, але його 8-дюймовий сенсорний екран простий у використанні завдяки великим віртуальним кнопок і простим меню. На центральній консолі також є зручні, чітко позначені ручки для регулювання клімату і звуку.

Додаткові стандартні функції включають:

  • супутникове радіо, 
  • розпізнавання голосу, 
  • чотири порти USB,
  • точку доступу Wi-Fi. 

Додаткові інформаційно-розважальні функції включають

  • два порти USB третього ряду, 
  • бездротову зарядку пристрою, 
  • розетку домашнього типу, 
  • навігацію, 
  • розважальну систему на задньому сидінні, 
  • HD Radio,
  • аудіосистему Bang & Olufsen з 12 динаміками.

Відео тест-драйв Ford Expedition 2020 року 

Технічні характеристики 

Ford Expedition кидає виклик переконання, що якщо позашляховик великий і громіздкий, то і двигун такий же великий і потужний V8. Під капотом у Експедиції знаходиться 3,5-літровий V6 EcoBoost з турбонаддувом, який видає 375 кінських сил і 637 Нм крутного моменту. Топова версія Platinum має потужність 400 кінських сил і 650 Нм крутного моменту.

Будь-який двигун Форд Експедиція поєднується з єдиною 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Така пара дозволяє позашляховику стартувати з місця до сотні за 6-6,3 секунди. 

У базовій комплектації Експедиція 2020 року витрачає 10 л/100 км в місті і 13,8 л/100 км на шосе. Це один з кращих показників в класі великих позашляховиків. 

За кермом Expedition зазвичай відчуваєш себе так, як ніби ти в невеликій вантажівці. Він в основному маневрений на поворотах, а рульове управління чуйне і добре зважене. Маневрувати в обмеженому просторі складно, але ви не купуєте позашляховик такого розміру, якщо вам потрібна спритна міська машина. 

Для бездоріжжя у Expedition є додатковий пакет FX4 Off-Road з шинами підвищеної прохідності, диференціалом підвищеного тертя, позашляховими амортизаторами.

Ford Expedition 2020 не перестає дивувати технічними характеристиками. Автомобіль може буксирувати до 4 218 кг. Це кращий показник в своєму класі. Ви отримаєте таку потужність з заднім приводом Expedition зі стандартним кузовом, оснащеним пакетом Heavy Duty Trailer Tow. Оновлення в цьому наборі включають посилений радіатор, контролер гальм причепа, допоміжну систему підтримки причепа і електронний диференціал підвищеного тертя 3,73.

Безпека

Новинка 2020 року: всі моделі Expedition стандартно поставляються з комплектом функцій активної безпеки Ford Co-Pilot360. Co-Pilot360 включає в себе:

  • автоматичний дальнє світло фар, 
  • моніторинг сліпих зон, 
  • попередження про перехресний рух ззаду,
  • попередження про виїзд з смуги руху, 
  • допомога в утриманні смуги руху, 
  • попередження про лобовому зіткненні, 
  • виявлення пішоходів,
  • автоматичне екстрене гальмування. 

Інші стандартні функції безпеки включають камеру заднього виду, задні датчики паркування і MyKey Ford. Ця система передбачає додаткові нагадування про ремені безпеки і сприяє безпечному водінню, дозволяючи вам встановлювати обмеження швидкості і гучності звуку.

Додаткові функції активної безпеки передбачають чутливі до дощу двірники, передні датчики паркування, адаптивний круїз-контроль, систему паркувальних камер з об'ємним оглядом і автоматичний асистент паркування.

Розміри і вага 

Кузов Ford Expedition 2020 має 5,33 м в довжину, 1,94 м в висоту і 2,02 м в ширину. Споряджена маса - 2 434 кг. Це параметри позашляховика в початковій версії XLT. 

Можливі комплектації 

Ford Expedition 2020 року випускається в чотирьох комплектаціях: XLT, Limited, King Ranch і Platinum. Всі моделі стандартно оснащені двигуном V6 з турбонаддувом і 10-діапазонною АКПП. Задній привід входить у базову комплектацію кожної версії, повний привід опціональний. Кожна комплектація Expedition також доступна у вигляді моделі Expedition Max зі збільшеною колісною базою. 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Ravon Nexia R3
Ravon Nexia R3 2020 року випуску на дорозі
Розкішний позашляховик Акура РДХ 2020 року
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Acura RDX 2020