Огляд тест-драйву: Porsche Cayman 2020

17 листопада 2020

Porsche Cayman 2020 року - видатний спортивний автомобіль. Навіть базова модель забезпечує швидке прискорення і достатню потужність. Для водіїв, які хочуть повністю володіти дорогою, є більш ефективні можливості у вигляді пакетів поліпшень. 

Новий білий Porsche Cayman 2020 року на дорозі

Цей Porsche - один з кращих варіантів в класі розкішних спортивних автомобілів. Ним так само драйвово керувати, як і будь-яким конкурентом, він відрізняється елегантністю інтер'єру і низькою стартовою ціною.

Нове в 2020 році 

  • комплектації T і GT4 розширені і доповнені;
  • в версія GTS турбо-четвірка замінена на безнаддувний шестициліндровий двигун.

Кому варто купити? 

Porsche Cayman 2020 року - автомобіль для тих, хто шукає драйв і пристрасть. Ви закохаєтесь в потужність та керованість цього купе з першого натискання на газ. 

Нове або б/у авто? 

Абсолютно новий Porsche Cayman T 2020 отримав поліпшену підвіску. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Повністю новий Cayman GT4 (технічно він повертається в лінійку після короткої перерви) тепер є топовою комплектацією. Автомобіль забезпечує неймовірну продуктивність з 414-сильним безнаддувним шестициліндровим двигуном.

Новий 718 Cayman відноситься до третього покоління моделі, яке було випущено в 2017 році. 

За винятком нових комплектацій на 2020 рік, Porsche не вносив серйозних змін в Cayman з 2017 року. Ви заощадите, вибравши Cayman минулих років, але ми рекомендуємо залишатися в рамках нинішнього покоління, оскільки ці автомобілі мають більше стандартних та можливих опцій. Щоб отримати максимум, варто купити новий Порш Кайман 2020. 

Porsche 718 Cayman або Porsche 718 Boxster?

Porsche 718 Boxster - версія Cayman в кузові кабріолет. Деякі варіанти комплектації такі ж, як і базовий Boxster, Boxster T, Boxster S і Boxster GTS. Boxster, еквівалентний Cayman GT4, - кабріолет 718 Spyder. Вибирайте Porsche 718 Boxster, якщо шукаєте авто з відкритим верхом. 

Porsche 718 Cayman або Jaguar F-Type?

Jaguar F-Type,доступні як двомісне купе або кабріолет. Ягуар не відповідає якості Cayman, але вражає керованістю. У той час як найбільший двигун Cayman - це безнаддувний плоский шестициліндровий двигун, F-Type пропонує високопродуктивні комплектації з варіантами V6 і V8 з наддувом, які супроводжуються різкими звуками вихлопу. Однак Jaguar не так досконалий, як Porsche, з жорсткою їздою і менш зручними сидіннями.

Porsche 718 Cayman або Mercedes-Benz SL?

Як і Cayman, Mercedes-Benz SL - двомісний, але це кабріолет з жорстким дахом. Mercedes потужний і має відмінний інтер'єр, але він не може зрівнятися з керованістю Cayman. Стартова ціна SL значно вище, ніж 718 Cayman.

Салон

Cayman вміщує двох чоловік, і для невеликого спортивного купе в ньому достатньо місця. У пасажирів є простір для голови і ніг. Сидіння зручні і комфортні.

Cayman не має роз'ємів LATCH для установки дитячих автокрісел. 

Porsche Cayman 2020 має елегантний інтер'єр. Проте, в салоні є вкраплення пластика, що не дозволяє Cayman бути таким розкішним, як конкуренти.

Цей Porsche забезпечує близько 424 літра вантажного простору і це відмінний показник для класу розкішних спортивних автомобілів. 

Оскільки Cayman - автомобіль із середнім розташуванням двигуна, це простір поділений між переднім і заднім багажником. Передній багажник пропонує 147 літрів, а задній багажник - 274 літри. Цього достатньо для перевезення 5-6 сумок з покупками.

Cayman стандартно поставляється з інформаційно-розважальною системою Porsche Communication Management (PCM). Вона складається з:

  • сенсорного екрану з діагоналлю 7 дюймів, 
  • восьми динаміків, 
  • супутникового радіо, 
  • HD Radio, 
  • двох портів USB,
  • Bluetooth.

В якості опції ви можете додати:

  • двозонний автоматичний клімат-контроль, 
  • доступ без ключа, 
  • Apple CarPlay, 
  • навігацію,
  • аудіосистему Bose з 10 динаміками або Burmester з 12 динаміками.

PCM має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Сенсорний екран зручний, швидко реагує, додатково розпізнає жести рук.

У той час як Apple CarPlay і Android Auto є стандартними для багатьох конкурентів, у Порш Кайман 2020 CarPlay - це додаткова комплектація. Android Auto взагалі недоступний. 

Відео тест-драйв Porsche Cayman 2020 року 

Технічні характеристики 

Порш Кайман 2020 пропонує двигуни в декількох варіантах: від базового чотирициліндрового з турбонаддувом на 300 к.с. до шестицилиндрового без наддуву на 414 к.с.

Кожен силовий агрегат робить Cayman потужним і швидким. Шестиступінчаста механічна коробка передач входить в стандартну комплектацію. Базові версії Cayman, Cayman T і Cayman S пропонують коробку передач Porsche Doppelkupplung або PDK. Це семидіапазонний "автомат" з подвійним зчепленням.

Безпека

У Порш Кайман 2020 на стандартній комплектації камера заднього виду, передній і задній парктроніки. Доступні функції допомоги водієві включають адаптивний круїз-контроль, допомогу при зміні смуги руху і контроль сліпих зон.

Розміри і вага 

Porsche Cayman має довжину 4 380 мм. Споряджена маса коливається від 1 365 до 1 451 кг.

Можливі комплектації 

У 2020 році Порш Кайман доступний в п'яти комплектаціях: базовій, T, S, GTS і GT4, причому T і GT4 є абсолютно новими доповненнями до лінійки. Всі версії Porsche Cayman 2020 дуже схожі з точки зору функцій, але змінюють характеристики продуктивності. У топових комплектаціях використовуються більш потужні двигуни, поліпшені шасі і підвіски.

Серед комплектацій Porsche Cayman немає поганих варіантів. Кожен варіант - наскрізь розкішним спортивним автомобілем.Проте, Cayman T і Cayman S повинні сподобатися більшості покупців. T поставляється з корисними оновленнями підвіски в порівнянні з базовою комплектацією, в той час як S має двигун більшого розміру з додатковими 50 кінськими силами.

Будь-які зручності салону можуть бути додані індивідуально або як додатковий пакет. Окремо доступні оновлення Porsche Cayman 2020 року, які покращують зовнішній вигляд. 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Renault Arkana 2020
Renault Arkana 2020 року червоний колір
Ravon Nexia R3 2020 року випуску на дорозі
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Ravon Nexia R3