3-й етап Офіційного чемпіонату України з дріфтингу: пристрасті розпалюються

3 серпня 2015

15-16 серпня 2015 в Одесі на території ТЦ «Нове місто» відбудеться третій і передостанній раунд чемпіонату України з дріфтингу.

Ефектні замети на межі, кубометри густого диму і шматки паленої гуми з-під коліс, неймовірний рівень адреналіну і захоплююча атмосфера спортивного суперництва - глядачі третього етапу стануть свідками жорсткої боротьби між пілотами в переддень фінального етапу в Києві. Сезон у розпалі, інтрига наростає: саме зараз лідери минулих етапів будуть намагатися закріпити переважні позиції, а інші пілоти - поліпшити показники в турнірній таблиці, демонструючи високу майстерність керованого заносу. До того ж, для одеситів - це єдиний офіційний дріфт-івент нинішнього року, що дарує можливість «на своїй території» побачити протистояння українських пілотів за титул Чемпіона України з дріфтингу.

 

Парний дріфтинг

 

Як і попередні етапи чемпіонату, захід пройде під егідою Автомобільної Федерації України (FAU), генеральний шинний спонсор події - Український Торговий Дім «Белшина». Організатори змагань - Вінницька федерація дрег-рейсингу і дріфтингу і глава комітету ФАУ з дріфтингу Андрій Гальчинський - повідомляють, що учасників одеської гонки очікує спеціальна оновлена ​​траса, а також каверзні завдання від суддів, що вимагатиме від пілотів максимально близького красивого парного дріфту. Кращі дріфт-пілоти з усієї України вже підтвердили оргкомітету свою готовність брати участь в одеському чемпіонаті, захід також планують відвідати кілька дріфтерів з Грузії.

 

 

Змагання традиційно пройдуть у дводенному режимі. У суботу, 15 серпня відбудеться тренування, яке надасть учасникам можливість «вкататися» в трасу, відчути своє авто, здійснити ряд помилок, поекспериментувати в пошуках ідеальної траєкторії. Тут, звичайно ж, не обійдеться без аварій, «теплого спілкування» з бетоном і на швидку руку зібраних з фаршу авто. Особливо відчайдушні вболівальники зможуть відчути дріфт «зсередини» - послуга дріфт-таксі на тренуванні обійдеться від 500 грн.

 

Афіша чемпіонату з дріфтингу

 

Змагальний день 16 серпня розпочнеться з кваліфікації, слідом за якою стартують парні заїзди. Особливістю змагань стане нова турнірна сітка, яка надасть глядачам можливість побачити більше парного дріфту, а пілотам - шанс повернутися після помилки, щоб ще раз поборотися за призове місце.

 

Дріфт в парі

 

У кращих традиціях чемпіонату, на глядачів чекає вільний вхід в парк-сервіс (тут можна буде поспілкуватися з пілотами і розглянути бойові машини), пряма трансляція на величезний екран перед трибунами і на інтернет-ресурсах чемпіонату, передпродаж квитків за нижчою, ніж в день змагань вартоістю та VIP-трибуна з персональними місцями і прекрасним оглядом.

 

 

Не пропусти приголомшливе по розпалу пристрастей змагання майстрів дріфту в Одесі, підтримай своїх кумирів в кроці від фінальної гонки. Попередній продаж квитків (063) 730-30-30.

 

Палаюча резина на дріфті

 

Вхід на змагання 16 серпня:

Попередній продаж - 200 грн. (кількість квитків обмежена)

У день перегонів - 300 грн.

VIP-квиток з фіксованим місцем - 500 грн. (кількість обмежена)

Попередня стаття Перша платна дорога в Україні. Що і скільки
Перша платна дорога в Україні. Що і скільки
Зареєструвати автомобіль стало простіше
Наступна стаття Зареєструвати автомобіль стало простіше

Популярні новини