4 хетчбека з “автоматом” до 4 000$: шукаємо на AutoMoto.ua

9 травня 2022

На AutoMoto.ua можна знайти найрізноматнітніші автомобілі на будь-який бюджет. Пошуковий робот збирає оголошення з усіх сайтів та формує зручні каталоги: за типом кузова, видом трансмісії, вартістю. Сьогодні в фокусі уваги хетчбеки з коробкою-автомат та ціною в межах 4 000$. Спойлер: таких пропозицій знайшлось понад півтисячі.  

Део Матіз

Знайти на автобазарі Део Матіз з АКПП до 4000$

Маленький, але жвавий, Део Матіз - чудове бюджетне рішення для міста. Компактна машина обійдеться від 3 000$ до 3 500$. Коробка-автомат полегшить поїздки містом, а малооб’ємний двигун потішить економною витратою пального.

Чері QQ

Знайти на авторинку Cherry QQ з АКПП

Можна скільки завгодно жартувати над цією маленькою машиною, але факти залишаються фактами. Chery QQ з автоматичною коробкою передач - це хетчбек, який легко підходить під бюджет 4 000$. Серед кількох десятків оголошень є пропозиції як за 2 500$, та за 3 900$. 

Смарт Fortwo

Знайти Смарт Fortwo з автоматичною коробкою на автобазарі

Суперкомпактний автомобіль - непоганий вибір для великого міста, адже поміщається на будь-яке паркомісце. Двомісний Смарт Fortwo можна взяти навіть з 3 000$ в гаманці. 

Мерседес А-клас

Купити Мерседес А-клас з коробкою-автомат недорого

Бюджет 4 000$ дозволяє стати власником Mercedes. Це буде Мерседес А-клас першого покоління. Хетчбек з АКПП - варіант для першого автомобіля, або ж машини для невеликої родини.

Підібрати транспортний засіб із будь-якими параметрами допоможе розширений пошук.

Попередня стаття Чи потрібні вашому авто ковпаки на колеса?
Чи потрібні вашому авто ковпаки на колеса?
5 порад для тих, хто вибирає електромобіль на автобазарі
Наступна стаття 5 порад для тих, хто вибирає електромобіль на автобазарі

Популярні новини