5 кращих мотоциклів для початківців

9 лютого 2021

Вибір придатного мотоцикла має вирішальне значення для новачка. Як би не хотілося осідлати гоночного монстра, шанси не впоратися з потужністю і розчаруватися занадто високі. Ось 5 байків, які забезпечать гонщику-початківцю правильний мікс емоцій і адреналіну, а також надають практику для успішного оволодіння механікою мотоспорту. В добірку увійшли невеликі мотоцикли, на яких приємно їздити і якими легко керувати на помірних швидкостях.

Triumph Street Scrambler

Купити Triumph Street Scrambler на AutoMoto.ua

Scrambler є варіацією легендарного британського Triumph Bonneville з позашляховим характером і настільки культовим стилем, що навіть найкрутіші класичні і сучасні мотоцикли не можуть змагатися з ним. Байк сконструйований таким чином, щоб забезпечити ідеальну плавність руху по дорозі, яка сподобається новачкові.

З восьмиклапанним паралельним здвоєним двигуном з рідинним охолодженням і кутом повороту колінчастого вала байк розвиває потужність 65 к.с. Ця класична машина також має 5-ступінчасту коробку передач і бензобак об'ємом 12 літрів.

Kawasaki Versys X 300

Купити Kawasaki Versys X 300 2021 року

Kawasaki створила економічний, керований і доступний для будь-якої дороги байк, який легко конкурує з іншими туристичними малолітражними байками. Versys X300 доступний як в туристичній, так і в міській версіях, обидві мають неперевершену потужність в своєму класі.

4-тактний двигун DOHC об'ємом 296 куб. см приносить задоволення від водіння, оскільки він повільно набирає потужність при збільшенні обертів. Силовому агрегату допомагає 6-ступінчаста коробка передач. Легкі шасі і підвіска X300 для далеких поїздок роблять Versys X300 ідеальним байком для будь-якого новачка.

Triumph Street Triple

Купити Triumph Street Triple 2021

Street Triple змінює правила гри зі своїм спортивним профілем в середній вазі, тому що відмінно справляється з крутими поворотами. Модель потрапила в десятку кращих мотоциклів світу Cycle World і отримала звання кращого вуличного байка.

Street Triple важить 170 кг, має повністю регульовані передню і задню підвіски. Він доступний в моделях Triple R, Triple S і Triple RS.Street. 

Triple оснащений 12-клапанним рядним 3-циліндровим двигуном об'ємом 765 куб.см з дворядним верхнім розташуванням циліндрів і рідинним охолодженням, який генерує 116 к.с., підключений до 6-ступінчастої трансмісії, оснащеною системою Triumph Shift Assist. Режим треку на байці розкриває всю свою міць для захоплюючої їзди.

Honda Rebel 300 Або Rebel 500

Новий Honda Rebel 300 2021 року

Honda представила круїзери Rebel початкового рівня серій 300 і 500 у 2016 році, оскільки їх сучасні моделі відповідають вимогам найближчого майбутнього і відповідають встановленим стандартам викидів. 

Модель 300 оснащена 4-клапанним одноциліндровим двигуном об'ємом 286 куб.см. з рідинним охолодженням, який може генерувати 27 к.с.

Серія 500 оснащена 4-тактним двигуном об'ємом 471 куб.см, DOHC, рідинним охолодженням, паралельним здвоєним двигуном, який може розвивати потужність 44 к.с. Байк має стандартне запобіжне зчеплення і 6-ступінчасту коробку передач.

Suzuki DR-Z400S

Новий Suzuki DR-Z400S

DR-Z400S заклав основу для сучасного механізму DualSport з підвіскою, що забезпечує хід 28 см, що близько до класу мотоциклів для бездоріжжя. Байк дозволений для використання на вулиці і має позашляхові характеристики, що робить поїздку захоплюючою і стабільною для байкерів-початківців. 

DR-Z400S оснащений 4-тактним одноциліндровим двигуном об'ємом 398 куб.см з рідинним охолодженням і 5-ступінчастою коробкою передач. Байк має гальмівну систему з одним ротором спереду і спіральну підвіску типу важеля для плавного ходу.

Попередня стаття 7 фактів про BMW, яких ви не знали
7 фактів про BMW, яких ви не знали
Електрокари 2021: які моделі з'являться в першому півріччі
Наступна стаття Електрокари 2021: які моделі з'являться в першому півріччі

Популярні новини