5 популярних пікапів в Україні: шукаємо на AutoMoto.ua

30 травня 2022

Пікапи – класика американських фільмів та доріг. В Україні авто в такому кузові поки що тільки набирають популярності. Зрозуміло, що у автомобілістів виникає багато запитань: яку модель вибрати, що можна купити в Україні, скільки коштує машина. Погляньмо, що є на  автобазарі. 

Форд Рейнджер

Вибрати на автобазарі пікап Форд Рейнджер

Середньорозмірний Ranger – один з небагатьох пікапів на українському авторинку, представлений як з пробігом, так і з новим. Ви знайдете моделі з бензиновим та дизельним двигуном, а також відкритою та закритою вантажною платформою. 

Вас здивує ціновий діапазон. Від 5 000$ просять за 20-річні автомобілі, які відмінно підійдуть для риболовлі, полювання та вилазок на природу. Пікап 2021 року коштуватиме 72 000$. 

Додж Рам

Знайти на автобазарі пікап Додж РАМ

Dodge RAM - справжній американець. Однак це не заважає йому підкорювати дороги та серця автомобілістів України. На автобазарі представлені екземпляри на різний бюджет: від моделей 2004 року за 8 000$ до новинок 2021 за 90 000$.

Фольксваген Амарок

Свіжі оголошення про продаж пікапа Фольксваген Амарок

Volkswagen вперше представив Amarok в 2010 році. З цієї причини вам не вдасться знайти відверто старий пікап. Є оголошення про продаж як дво-, так і чотиридверних версій, з закритою та відкритою вантажною платформою (з кунгом). 90% пропозицій - це пікапи з дизельним двигуном.

Тойота Такома

Оголошення про продаж пікапа Тойота Такома

Ви рідко зустрінете Toyota Tacoma на наших дорогах, але це аж ніяк не пов'язано з репутацією моделі. Статистика ринку США стверджує, що 4 з 5 власників задоволені цим пікапом.
Найнадійнішими вважаються пікапи, які з'їхали з конвеєра з 2005 по 2010 року.

Тойота Тундра

Вибрати пікап Тойота Тундра на автобазарі

Повнорозмірний пікап Tundra подобається покупцям, незважаючи на апетит до пального 5,7-літрового двигуна V8 та середній комфорт подорожі. Цей автомобіль створений для вирішення інших завдань: він впевнено виїде із будь-якої ситуації. За параметром надійності Tundra вже багато років перевершує решту повнорозмірних пікапів. Найкращими вважаються версії 2015, 2018 та 2020 років. 

Не сподобався жоден варіант зі списку? Перегляньте каталог всіх пікапів в Україні!

Попередня стаття Обслуговування електромобіля: що варто знати покупцю
Обслуговування електромобіля: що варто знати покупцю
Електросамокат: ТОП-3 розчарувань
Наступна стаття Електросамокат: ТОП-3 розчарувань

Популярні новини