5 топових штатних аудіосистем 2022 року

17 лютого 2022

Кількість динаміків в салоні не менш важлива, ніж кількість "конячок" під капотом. Так вважають справжні фанати крутого автозвуку. Дійсно, радуватиме чи дратуватиме улюблений трек, вирішує аудіосистема. Добре, що зараз автовиробники приділяють "музиці" достатньо уваги та пропонують гідний "штатний" звук. Ось 5 топових автомобільних аудіосистем у 2022 році. 

Bowers & Wilkins

Купити машину з аудіосистемою Bowers & Wilkins

Системи Wilkins встановлює на свої моделі Volvo. Вважається, що ця технологія Harman Kardon є стандартом автомобільного звуку. Система може чудово працювати з будь-яким жанром. Особливо тішить Bowers & Wilkins при прослуховуванні музики з нюансами, такої як класика та джаз, або міксів електронної та акустичної музики. Без будь-яких додаткових опцій система Volvo Bowers & Wilkins надає музиці глибину та чистоту завдяки 12-канальному підсилювачу та 19 окремим динамікам, з'єднаним разом унікальним відкритим сабвуфером та програмним забезпеченням для обробки звуку.

Fender

Купити авто зі штатною музикою Fender

Fender більше відомий своїми гітарами, гітарними динаміками та підсилювачами, ніж аудіосистемами, але не варто недооцінювати бренд. Така специфікація дає вам уявлення про те, яка музика звучатиме найкраще через їхні системи. Якщо ви шукаєте автомобіль від Nissan або Volkswagen і любите блюз, кантрі, рок-н-рол або навіть метал, системи Fender справді вражають вас деталізацією, текстурою та потужністю. Бажаєте створити відчуття, ніби виконавці знаходяться поряд із вами у салоні? Системи Fender упораються з таким завданням. 

Burmester

В яких авто встановлений звук Burmester

Ясна, точна та потужна - такий опис системи Mercedes Burmester. Будь-який трек добре збалансований і ідеально звучить в тиші салону. Саме тому Mercedes пишається Burmester. Бас виразний, хоча, наприклад, у EQS немає сабвуфера як такого. Натомість він генерується в басовій камері, вбудованій у корпус спереду. Ефект суттєвий: є добре контрольований бас, який не надто тисне. Burmester відмінно підходить для більшості музичних композицій, але починає "халтурити" з відтворенням хіп-хопу з важкими басами. 

Загалом звукова сцена чудова (ви відчуваєте, де знаходиться кожен музикант), особливо на середніх частотах. Навіть домашня аудіосистема вищого класу може звучати гірше на тлі Mercedes Burmester. Ви можете знайти до 31 динаміка у системі Mercedes Burmester, а також об'ємний звук Dolby Atmos. Але не всі продукти Burmester однакові, і середні версії деяких продуктів Mercedes здаються просто середніми.

ELS Studio 3D Premium Audio System

Особливості автомобільної аудіосистеми ELS Studio

Аудіосистему ELS Studio ви знайдете в автомобілях Acura. Тішить сильний і потужний бас, чітка середина, безліч деталей та яскравий верх. Деталізація та високі частоти досягаються завдяки продуманому розміщенню динаміків, а версії з 16 та 32 динаміками додають звук із даху для 3D-ефекту. Топова аудіосистема Acura здатна працювати однаково добре з усіма жанрами та напрямками.

Bespoke Audio

Bespoke Audio штата аудіосистема Ролс-Ройс

Rolls-Royce відноситься до автомобільної аудіосистеми так само серйозно, як і будь-якого іншого аспекту автомобіля. Замість співпраці з окремою аудіокомпанією інженери Rolls-Royce створюють Bespoke Audio самостійно. Вони від початку проектують в автомобілі Rolls “музику”: басові трубки вбудовують у пороги, встановлюють додаткову звукоізоляцію між склом. Словами важко описати систему Rolls-Royce. Особливо вирізняються бас. Він виходить настільки глибоким, що інші люксові бренди звучать дешево.

Попередня стаття ECO-режим в авто: економія чи модний тренд?
ECO-режим в авто: економія чи модний тренд?
"ДРАЙВ.КОНФ: все про маркетинг в автотематиці". Безкоштовна онлайн-конференція
Наступна стаття "ДРАЙВ.КОНФ: все про маркетинг в автотематиці". Безкоштовна онлайн-конференція

Популярні новини