Будьте обережні! Обкрадення машини під будинком (ВІДЕО)

20 вересня 2019

Водії дуже страждають від варварства і пограбувань, коли хулігани розбивають скло в машинах і розкрадають все, що там лежить. У Facebook виклали відео, де весь процес показаний наочно.

На відео знято, як злочинець грабував автомобіль, припаркований біля житлового будинку. За допомогою встановленої відеокамери вирахували шахрая, який вже тривалий час орудував в цьому районі.

Грабіжник давно оцінював всі припарковані автомобілі, дивився у вікна і визначав найбільш вигідний для себе варіант. Після вибору жертви, злодій зачаївся в кущах і, пробивши скло пострілом, видавив його ліктем. Діставши рукою в салоні все, що йому сподобалося, злодій втік.

Може, хоча б це відео приверне увагу співробітників поліції, яка частенько не розслідує такі пограбування. Як стверджують правоохоронні органи, затримати злочинця майже неможливо, як і знайти докази його провини.

За словами патрульної поліції, щоб потерпілий міг отримати назад все своє викрадене майно, він повинен мати на нього документи або вказати певні прикмети своїх речей. Такі предмети часто з'являються на розпродажах, в комісійних магазинах, ломбардах і на ринку, де продають запчастини.

У відео нижче буде показано, як захистити свій автомобіль від зловмисників.

Попередня стаття Від сьогодні радарів TruCAM стане ще більше: карта розташування
Від сьогодні радарів TruCAM стане ще більше: карта розташування
В Україні планується введення системи моніторингу витрат при прокладанні доріг
Наступна стаття В Україні планується введення системи моніторингу витрат при прокладанні доріг

Популярні новини