Бути чи не бути: відеофіксація порушень під питанням

9 квітня 2020

Зараз система автоматичної фото- і відеофіксації порушень на дорогах продовжує працювати в тестовому режимі. Ще недавно в уряді обіцяли, що запустять цю систему в повному обсязі з 1 травня цього року. Однак схоже цим планам не судилося скластися. Адже на території країни ввели заходи проти поширення коронавіруса, в зв'язку з чим Артем Шевченко, глава департаменту комунікацій МВС, припускає, що розсилку "листів щастя" можуть відкласти через карантин.

Правда, поки що немає ніяких фактів і підтверджень цієї теорії, тому вже менше, ніж через місяць, за швидкісним режимом будуть стежити не тільки захисники дорожнього порядку, але і камери. І як ми знаємо, якщо ви вже засвітилися на камері, то в такому випадку домовитися не вийде - вам поштою прийде штрафна квитанція. Саме тому в народі такі повідомлення назвали "листами щастя".

Що ж, поки все залишається без змін, тому будемо готуватися до початку роботи цієї системи вже 1 травня.

Нагадаємо, що на даний момент в Україні в тестовому режимі працюють 50 камер фіксації порушень правил дорожнього руху. Очікується, що ці пристрої допоможуть знизити кількість аварій і прибрати порушників на українських дорогах.

Попередня стаття Знайшли альтернативу “євробляхам”, тільки краще і дешевше
Знайшли альтернативу “євробляхам”, тільки краще і дешевше
Безробітні українці будуть будувати дороги
Наступна стаття Безробітні українці будуть будувати дороги

Популярні новини