Що подарувати автомобілісту: 8 крутих ідей (крім відеореєстратора)

3 грудня 2021

Наближається сезон свят. Ось добірка ідей подарунків для автомобілістів. Такі презенти оцінять і досвідчені водії, і новачки за кермом.

1. Металева каністра

Металева каністра для пального як подарунок

Здивовані? Так, каністрою користуються рідше, ніж відеореєстратором або підставкою під телефон. Зате вас точно щоразу згадуватимуть із вдячністю! Такий подарунок буде актуальним для всіх, крім власників електрокарів. Каністра об'ємом 5 літрів коштує від 350 грн. 

2. Манометр цифровий

Ідея подарунку водієві цифровий манометр

Звичайний манометр, швидше за все, вже є у власника легкового авто. Подаруйте сучасний варіант - електронний, він же цифровий, прилад для вимірювання тиску в шинах. Діапазон цін на манометри широкий – найдешевші коштують 200 грн. Але пам'ятайте, що ціна прямо пропорційна точності показань.

3. Набір інструментів

Подарувати автомобілісту набір інструментів

Думаєте, це надто просто? По-перше, викруток і тріскачок не буває багато. Вони губляться, безповоротно позичаються сусідом і взагалі десь зникають. Інструменти в зручній валізці - завжди доречні. Тим більше, що на ринку представлені набори на будь-який гаманець. 

4. Автопилосос

автопилосос ідея подарунку власнику авто

Гаджет, про відсутність якого водій згадує лише тоді, коли діти вже розсипали печиво по всьому салоні. Вирішіть проблему близької людини - подаруйте акумуляторний пилосос для авто. Ціна питання - від 400 грн до кількох тисяч, залежно від бренду, потужності, кількості додаткових насадок та інших "наворотів". 

5. Термокухоль

Термокухоль ідея подарунка для автомобіліста

Простий та універсальний варіант подарунку для чоловіка та жінки за кермом будь-якого авто. Можете вибрати звичайний термокухоль, чашку з екологічних матеріалів або підійти до справи креативно та замовити виріб з персональним побажанням, підписом, фотографією.

6. Ковдра/плед

Ковдра в подарунок автолюбителю

Такий подарунок у машині знадобиться в подорожі та екстреній ситуації. Гарний плед у колір салону або ковдра з тематичним малюнком (наприклад, лого марки авто), чудово підійде для різдвяного або новорічного презенту.

7. Організатор для багажника

органайзер для багажника як подарунок водієві

Зручний органайзер допоможе навести лад у багажнику. Не бійтеся помилитися з розміром - такі аксесуари універсальні. Є органайзер-накидки, сумки, сітки, вироби, виготовлені з текстилю, пластику або шкіри. Вибір величезний.

8. Урок/курси екстремального/контраварійного водіння

Курси екстремального водіння в подарунок

Такий подарунок актуальний для чоловіка та жінки, хлопця та батька, сестри та дружини. Якщо ви живете у великому місті, місцеві автошколи, напевно, пропонують послугу екстремального водіння. Це може бути один урок чи цілий курс. У будь-якому разі, емоції гарантовані.

Отак виглядає добірка ідей подарунків для водіїв. Що оберете ви: практичні речі чи емоції? У будь-якому випадку автомобіліст залишиться задоволений презентом. 

Попередня стаття Чому пітніють вікна в машині: причини та рішення
Чому пітніють вікна в машині: причини та рішення
Секрети BMW: що зашифровано у назвах моделей
Наступна стаття Секрети BMW: що зашифровано у назвах моделей

Популярні новини