Доставка автозапчастин з Америки: що важливо знати

7 березня 2024

Не витрачати приголомшливі суми обслуговування машини можливо, якщо купувати автозапчастини за кордоном. Вражаючий асортимент представлений на онлайн-майданчиках США. Від свічок запалювання та амортизаторів до гальмівних колодок та гідрокомпенсаторів знайти необхідне простіше простого. Де замовляти і як організувати доставку через океан до України — далі у статті.

Як замовити запчастини для американських авто

Чи вигідно замовляти запчастини на авто з Америки

Використання якісних автозапчастин дозволяє продовжити експлуатаційний термін машини. На жаль, в Україні оригінальні деталі коштують дорого. Вигідна альтернатива - замовляти запчастини для американських авто із США. Американські інтернет-магазини пропонують багато комплектуючих для машин практично всіх відомих брендів. До того ж вартість замовлення в середньому обійдеться на 20–50% нижче, оскільки не доведеться переплачувати постачальникам.

Де шукати найкращі пропозиції? Досвідчені автовласники рекомендують відвідувати:

  • Amazon — найбільший у світі онлайн-гіпермаркет, де можна замовити все, що завгодно.
  • Ebay — популярний інтернет-аукціон з величезним асортиментом деталей відмінної якості.
  • Rockauto є онлайн-майданчиком, де є можливість замовити комплектуючі для легкових автомобілів, мотоциклів, квадроциклів і навіть моторних човнів.
  • Auto Parts Warehouse — інтернет-магазин з усіма необхідними автотоварами за доступними цінами.
  • Options Auto — онлайн-майданчик, на віртуальних вітринах якого представлена ​​продукція для тюнінгу та ремонту автомобілів.

Важливо зауважити, що на американських сайтах зібрані виключно оригінальні деталі. Імовірність придбати фальсифікат зведена до мінімуму.

Як купувати автозапчастини з Америки: покрокова інструкція

Оскільки деякі американські продавці не передбачають безпосередньої доставки замовлень в Україну, допомога форвардера буде доречною. Довірити транспортування посилки через океан можна компанії Ukraine Express. Що для цього потрібно:

  • Зареєструватись на офіційному сайті ukraine-express.com.
  • При оформленні замовлення в інтернет-магазині вказати адресу складу форвардера США. Співробітники Ukraine Express отримають посилку за вас, а потім переправлять її до України.
  • Забрати замовлення поштою, коли той прибуде до вашого населеного пункту.

Маршрут відправлення відображається у персональному кабінеті клієнта на сайті форвардера. Вибирайте необхідні деталі та сміливо оформлюйте замовлення.

Попередня стаття 5 питань, на які варто знати відповіді перед купівлею вживаного двигуна
5 питань, на які варто знати відповіді перед купівлею вживаного двигуна
Чому автомобілісту обов'язково мати складний ніж
Наступна стаття Чому автомобілісту обов'язково мати складний ніж

Популярні новини