Електромобіль BYD E2: технології для сучасних водіїв

29 березня 2024

Особливості електричного хетчбека BYD E2

BYD E2 нового покоління — це технологічний, стильний та практичний електричний хетчбек для сучасних водіїв. EV руйнує стереотип про “китайців” з мінімальною безпекою та невеликим запасом ходу. BYD E2 стане вашим надійним напарником для рутинних поїздок та сімейних подорожей.

Чим особливий BYD E2?

Оновлена модель BYD E2 привертає увагу зовнішнім виглядом: плавні лінії, продумані акценти, LED оптика, задній моноліхтар. Лаконічний та сучасний дизайн сподобається молодим автомобілістам. Зовнішність електромобіля абсолютно гармонійна внутрішньому наповненню, адже всередині вас чекає безліч технологій та крутих рішень. Купити BYD E2 2024 варто з наступних причин:

  • високий рівень безпеки завдяки комплекту сучасних аербегів, кріплень для дитячих автокрісел Isofix та надійній конструкції кузова;
  • зручність керування, адже EV укомплектовано системами контролю динаміки для полегшення маневрування (VDC), гідравлічної допомоги під час гальмування в екстрених ситуаціях (HBA), електронного паркування з автоматичним управлінням гальмами (EBP), автоматичного паркування (AVH). Електрокар оснащено традиційними системами ABS, ESP, TCS тощо;
  • комфортний салон зі зручними для тривалих подорожей та кріслами з незнімними підголівниками в спортивному стилі;
  • технологічність в кожній деталі. Сучасний смарт-ключ дозволяє дистанційно відчиняти/зачиняти електромобіль без фізичного ключа просто наближенням або віддаленням до авто. За допомогою смарт-ключа, інтегрованого в смартфон, можна дистанційно запустити двигун чи увімкнути кондиціонер; 
  • легке управління. Мультифункціональне кермо дозволяє керувати мультимедійною системою, круїз-контролем та іншими опціями так, щоб не відводити погляд від дороги. 

Не залишився без уваги й чи не найголовніший параметр будь-якого електромобіля — батарея, запас ходу та зарядка. Отже, в оновлений BYD E2 отримав оптимізований акумулятор Blade Battery. Попри зменшену ємність 43 кВт від зберіг запас ходу свого попередника — 401 км. Покращення стосуються і зарядки. Нова версія електромобіля заряджається швидше до 150 кВт.

Салон електромобіля BYD E2

Де придбати електричний BYD E2?

Купити оновлений хетчбек BYD E2 можна в компанії L.Riker™. Це не звичайний салон з продажу електромобілів, а цілий спектр сервісів. Менеджери допоможуть підібрати потрібну комплектацію EV, організують тест-драйв та доставку. Команда потурбується про всі нюанси, які можуть залишитись поза увагою покупця, наприклад, адаптери для зарядки від побутової розетки, килимки, посібник користувача українською мовою, сезонні шини тощо. На цьому переваги не закінчуються, адже клієнти отримують:

  • підтримку впродовж усього періоду експлуатації електрокара, від допомоги з замовленням запчастин, до консультацій щодо обслуговування та користування;
  • прозорий процес купівлі, від підписання угоди до передачі електрокара;
  • дотримання зобов'язань. Ціна BYD E2 фіксується в договорі і не змінюється. Доставка відбувається вчасно, або покупецю EV виплачується пеня.

Команда L.Riker™ готова поділитись власним досвідом, адже сама їздить на електрокарах, щоб якісно змінити життя покупців!

Попередня стаття Не лише економія: 7 несподіванок за кермом гібрида
Не лише економія: 7 несподіванок за кермом гібрида
У мережі UPG стартує продаж брендового ДП з миючими та захисними  властивостями
Наступна стаття У мережі UPG стартує продаж брендового ДП з миючими та захисними властивостями

Популярні новини