Електромобіль перетворюється... в ефектний катафалк! (ФОТО)

16 вересня 2019

Популярність електричних катафалків поступово зростає, особливо за кордоном. Це пов'язано з великим попитом на електромобілі, якими зараз активно користуються багато організацій і підприємств... Основою творіння, про яке ми розповімо далі, став Nissan Leaf.

На перший погляд може здатися, що модель абсолютно невідповідна для такого експерименту. Зазвичай, коли умільці намагаються переробити звичайну машину в катафалк, то роблять платформу довшою і модернізують кузов.

У цьому випадку все було набагато простіше. Зміни були мінімальні, конструкція особливо не постраждала, модифікації колісної бази не було. Відбулися такі трансформації:

  • видалення центральних стійок;

  • посилення каркаса;

  • заміна дверей на велику скляну.

Електричний катафалк Nissan Leaf з великими прозорими скляними дверимаТруну можна розмістити в багажнику невеликого автомобіля. Як? Необхідно зайняти весь салон. Водієві звичайно буде досить незручно з таким вантажем під боком, але це його робота. Автор проекту цього екологічного катафалка є директором британського похоронного бюро. Так як останнім часом питання екології стоїть дуже гостро в світі, він також пропонує використовувати біорозкладні урни, які можна придбати в його конторі.

Катафалк Nissan Leaf тепер можна замовити в 16 філіях цього похоронного бюро!

Електричні катафалки почали створювати в Великобританії. Багато людей виступають за захист навколишнього середовища навіть у день своєї смерті. Схожу тенденцію також відзначають в Норвегії. Не так давно там створили еко-катафалк з Tesla Model S.

 
Попередня стаття Чи потрібно вимикати кондиціонер під час розгону?
Чи потрібно вимикати кондиціонер під час розгону?
Перетворення раритетного Jaguar, який майже 30 років гнив у заростях. ФОТО
Наступна стаття Перетворення раритетного Jaguar, який майже 30 років гнив у заростях. ФОТО

Популярні новини