Фото BMW i7, Kia EV9, Jeep Wrangler EV та інших - головних електроновинок 2023

28 листопада 2022

Все більше іменитих автовиробників заявляють про електрифікацію та анонсують круті новинки. Ми підготували список із 7 крутих EV, які з'являться у 2023 модельному році.

 

1. Tesla Cybertruck

Про нього так давно говорять і нарешті електричний Tesla Cybertruck з'явиться на ринку. Кузов виготовлений із ультратвердої 30X холоднокатаної нержавіючої сталі, що робить авто практично непробивним. Навіть скло зроблено з полімерно-шаруватого композиту, тож можна забути про тріщини та надщерблення від камінців.

Cybertruck пропонує до 1587 кг корисного навантаження, буксирувальну здатність 6350 кг та адаптивну пневматичну підвіску. У салоні на вас чекає 6 сидінь з додатковим місцем для зберігання речей під кріслами другого ряду та 17-дюймовий тачскрин.

Кібертрак може розганятись до 100 км/год швидше, ніж за 3 секунди і здатний проїхати на одному заряді до 805 км

Тесла пропонує новинку у версіях з одним, двома та трьома двигунами за ціною 40 000$, 50 000$ та 70 000$ відповідно. Можливе додавання опції повного автономного керування за 10 000$.

 

2. BMW i7

Абсолютно новий BMW i7 буде оснащений повноцінним екраном за сидіннями водія та переднього пасажира для максимальної зручності перегляду фільмів.

Під капотом електрокара знаходиться батарея на 120 кВт/год і тримоторний двигун потужністю 740 к.с. Запас ходу електрокара становитиме близько 490 км

Завдяки безлічі помічників водія та інтер'єру, повному класних доповнень, BMW i7 впевнено конкурує з моделями Tesla. Що стосується ціни, то ціна BMW i7 починається від 119 000$.

 

3. Aston Martin Lagonda All-Terrain

Чи може в наступному фільмі про Джеймса Бонда з'явитися повністю електричний автомобіль? Звісно. І ним легко стане Lagonda All-Terrain. Ультрарозкішний електромобіль був анонсований як концепт-кар ще в 2019 році.

З фото салону Aston Martin відомо, що це 4-місний EV. Широкі можливості регулювання крісел роблять інтер'єр Lagonda All-Terrain більш схожим на приватний літак, ніж на автомобіль! Ціна поки що залишається неоголошеною, але, ймовірно, це буде ексклюзивний електромобіль.

 

4. Canoo Pickup Truck

Пікап американського виробництва зробив своїм оригінальним дизайном фурор серед шанувальників електрокарів. З довжиною кузова від 467 до 541 см він має вантажну платформу, яка може збільшуватись від 182 до 259. Крім переднього вантажного відсіку, пікап Canoo пропонує складний робочий стіл з електричними розетками, щоб ви могли одночасно працювати та заряджати свої пристрої.

Оснащений двома електродвигунами, електромобіль розвиватиме потужність 600 к.с. Повністю електричний Canoo зможе пропонувати діапазон пробігу до 322 км.

 

5. Kia EV9 

Здається, Kia збирається перетворити EV9 на один з найфутуристичніших електромобілів у сучасній історії. Виробник обіцяє, що це буде один із перших повнорозмірних, трирядних, повністю електричних позашляховиків на ринку, а його ціна буде набагато нижчою, ніж у конкурентів.

EV відрізнятиме вбудована сонячна панель, і лише час покаже, скільки авто проїде без підзарядки. Виробник повідомляє про запас ходу близько 482 км разом із батареєю, яка підтримує швидку зарядку потужністю 350 кіловат.

Що стосується естетики, то на панелі приладів буде повноцінний 27-дюймовий інформаційно-розважальний дисплей.

Передбачається, що базова Kia EV9 коштуватиме від 50 000$.

 

4. Jeep Wrangler EV

Jeep Wrangler Magneto - повністю електричний джип для тих, хто любить їздити екстремальною місцевістю. Ця концептуальна версія Wrangler EV, ймовірно, буде оснащена електродвигуном потужністю 285 к.с. та 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

В силу особливостей конструкції електромобіль укомплектують невеликим чотириакумуляторним блоком, ємність якого наразі невідома. Що стосується ціни, електричний позашляховик оцінюється в 50 000$.

 

7. Faraday Future FF91

Faraday Future FF91 є одним із найочікуваніших електромобілів 2023 року. Седан розвиватиме максимальну швидкість близько 250 км/год. Його оснастять акумулятором ємністю 130 кВт/год, який можна повністю зарядити менше ніж за 1 годину в режимі швидкого заряджання. Двигун видаватиме приголомшливі 1050 к.с.

Це лише частина зі списку електромобілів, які дебютують у 2023 році. Якщо ж вам потрібен EV вже зараз – дивіться каталог електрокарів та вибирайте!

Попередня стаття Як купити авто та не “попасти” на гроші: відеопоради фахівця з автопригону
Як купити авто та не “попасти” на гроші: відеопоради фахівця з автопригону
Автоцивілка в Україні: як працює страхування в умовах війни?
Наступна стаття Автоцивілка в Україні: як працює страхування в умовах війни?

Популярні новини