Ілон Маск показав ближче Tesla Cybertruck. ВІДЕО

23 січня 2020

У кінці 2019 року Ілон Маск вразив автомобілістів, презентувавши Tesla Cybertruck - пікап на електротязі, виконаний у стилі кіберпанк. У мережі поки що є мало інформації про інноваційний транспортний засіб. Однак американський винахідник регулярно підживлює інтерес фанатів, викладаючи фото і відео своїх поїздок на електромобілі-пікапі.

Нещодавно Ілон Маск проїхався на інноваційному електрокарі з американським бізнесменом Хамідом Шоджаей, який опублікував відео поїздки на своєму YouTube-каналі.

На ролику можна побачити інтер'єр пікапа. Він відрізняється оригінальним дизайном і високою технологічністю, що властиво винаходам компанії. Зокрема, замість дзеркала заднього виду в салоні пікапа використовується екран, на який транслюється зображення з камери.

Також можна помітити, що розробники змінили програмне забезпечення і інтерфейс. На мультимедійнії панелі з'явилися нові ярлики і елементи управління, а дизайн вдосконалили новим шрифтом і зручнішим розташуванням іконок.

Дивіться також каталоги:

Tesla Cybertruck фото салону Нагадуємо, що Tesla Cybertruck вже доступний по попереднім замовленням на сайті компанії. Запустити виробництво запланували в 2021 році. Ціна електричного пікапа становить приблизно 50 тисяч доларів.
Щоправда, у нинішньому вигляді цей повнопривідний електромобіль не зможе отримати дозвіл на поїздки по дорогах Європи. Найімовірніше, в компанії вирішать це питання ближче до початку виробництва.

Подивіться, як виглядає Tesla Cybertruck зсередини. Можливо, такий інтерфейс буде використаний у нових моделях компанії:

Попередня стаття У 3 млн популярних моделей Toyota виявили серйозну поломку
У 3 млн популярних моделей Toyota виявили серйозну поломку
В Україні з'явилося спеціальне таксі для жінок
Наступна стаття В Україні з'явилося спеціальне таксі для жінок

Популярні новини