Як утилізують позашляховики політиків США. Відео

16 березня 2020

Вас коли-небудь цікавило питання, куди американські чиновники дівають свої розкішні автомобілі? У мережі опублікували відео, на якому показано процес утилізації кількох люксових позашляховиків, які належали політикам Сполучених Штатів. Цікаво, що всі знищені автомобілі в прекрасному стані і не старше 2002-2012 років. Події на відео відбуваються в Казахстані.

Свідки того, як 7 розкішних кросоверів відправили на металобрухт, зняли цей процес на відео і злили в мережу. Примітно, що за тим, що відбувається спостерігали особисто американські політики.
Отже, на відео видно, що спецтехніка знищила рестайлінгову Toyota Land Cruiser 100, 3 кросовера Toyota Land Cruiser 200, Chevrolet Suburban, Toyota HiLux і навіть Cadillac DTS.

Можливо, вам цікаво, навіщо знадобилося утилізувати стільки цілком справних автомобілів? Схоже, машини було необхідно списати з рахунку уряду США за нормами, передбаченими законами цієї держави. Варто врахувати, що урядові заборонено передавати транспортні засоби приватним особам.

Ви можете подивитися, як це відбувалося:

Попередня стаття "Здавайте свої Tesla!": Lexus потролив власників електромобілів
"Здавайте свої Tesla!": Lexus потролив власників електромобілів
Як захистити себе і своє авто від коронавірусу
Наступна стаття Як захистити себе і своє авто від коронавірусу

Популярні новини