Як вибрати автомобіль для студента

25 листопада 2020

Автомобіль для студента - це самовираження, статус, драйв і, звичайно ж, засіб пересування. Якою має бути машина для молодого і активного? Ось 7 критеріїв, які допоможуть вибрати автомобіль для студента.

Як вибрати автомобіль для студента

1. Цікавий дизайн і колір. Студент хоче виділятися в потоці на дорозі і привертати увагу на парковці, тому автомобіль повинен бути яскравим. Вибирайте сміливий колір або кузов з якоюсь фішкою в дизайні. 

2. Економічна витрата. Ідеальний автомобіль для студента має скромний "апетит" до палива. Це ж стосується витратних матеріалів. Відразу відмовтеся від моделей, які "жеруть" масло. 

3. Малолітражний двигун. 200 і більше "конячок" під капотом - це добре, але коштує серйозних грошей. Студенту досить двигуна об'ємом 1-1,5 літра, який не видає фантастичної потужності. 

4. Просторий салон. Студент не їздитиме один, тому просторий салон - це важливо. Вибирайте моделі з дверима для задніх пасажирів. П'ятидверний хетчбек куди зручніше для галасливої компанії, ніж трьохдверний. 

5. Максимум музики і гаджетів. Мультимедіа - все для студента. Навіщо потрібен потужний двигун і вісім передач, якщо немає Android Auto і Apple CarPlay? В автомобілі студента обов'язково потрібен хоча б Bluetooth і пристойні динаміки. 

6. Мінімум технічних фішок. Якщо студент не мріє стати ралійним гонщиком, йому навряд чи стане в нагоді функція відключення циліндрів двигуна. Замість технічних досконалостей робіть ставку на тюнінг авто. 

7. Пробіг. Б/у автомобіль цілком підходить для студента. Машина з пробігом коштує дешевше, тому пробачить неакуратне водіння. Швидше за все, комплектація б/у авто краща, ніж нового з аналогічною вартістю. 

Вибирайте для студента яскравий, економічний автомобіль з просторим салоном і пристойною системою мультимедіа. Почніть пошук нашого каталога б/у авто.  

Попередня стаття JETOUR – відбулась офіційна презентація нового бренду в Україні
JETOUR – відбулась офіційна презентація нового бренду в Україні
Найочікуваніші електромобілі 2020 року
Наступна стаття Найочікуваніші електромобілі 2020 року

Популярні новини