Карантин вплинув на вартість палива: деталі

26 березня 2020

Незважаючи на карантин, багатьом громадянам необхідно пересуватися по місту. З цією метою найбезпечніше використовувати особистий транспортний засіб, який потрібно регулярно заправляти. На щастя, серед великих мереж автозаправних станцій спостерігається тенденція до зниження цін на паливо. Зокрема, ОККО і WOG зменшили вартість бензину і дизельного палива на 1 гривню за літр - зараз літр А-92 обійдеться вам 25,99 грн, А-95 - 26,99 грн, а А-95 + - 27,99 грн. 1 літр дизеля зараз коштує до 25,99 грн.

Автозаправна мережа "БРСМ-Нафта" також істотно опустила ціни - на 50 копійок за 1 літр палива. Заправки SOCAR не відстають і радують клієнтів бензином класу А-92 і А-95, що подешевшав на 0,5-2,5 грн. в середньому за літр.

Також роздрібні ціни на автомобільне паливо знизила АЗС AMIC Energy - на 20 копійок за 1 літр, що теж немало.

У регіональних автозаправних мережах теж спостерігається падіння цін на паливо в середньому в межах 10-80 копійок. Це не може не радувати в сучасних реаліях!

Тож не дивно, адже 9 березня вартість нафти марки Brent знизилася на 30% - тобто до 34 доларів за барель. Це свідчить про гіршу динаміку з початку війни в Перській затоці (з 1991 року). На жаль, поки що не зрозуміло до кінця, скільки протримаються на ринку такі привабливі ціни.

Попередня стаття МРЕВ на карантині? Що робити бажаючим купити авто?
МРЕВ на карантині? Що робити бажаючим купити авто?
Карантин і покупка авто в Україні: є варіанти
Наступна стаття Карантин і покупка авто в Україні: є варіанти

Популярні новини