Компактні позашляховики з високим кліренсом: 7 варіантів для поганих доріг

13 вересня 2023

Одна з причин популярності позашляховиків - високий кліренс. Однак не в кожного покупця є реальна потреба в великому автомобілі. Саме для таких випадків існують компактні моделі, які здатні впоратися з легким бездоріжжям, ямами на дорогах та бордюрами.

Вибрати кросовер Джип Ренегат

Джип Ренегат

Маленький Джип Ренегат здатний долати досить великі перешкоди. Кліренс авто складає 175 мм, а в версії Trailhawk - 210 мм. Маленькі розміри Renegade роблять його маневреним в місті, а дорожній просвіт дає впевненість в подорожах поза межами асфальтованих доріг.

Вибрати кросовер Форд Екоспорт

Форд Екоспорт

Ford EcoSport має сучасний і стильний зовнішній вигляд з лінією кліренсу від 200 мм, що робить його чудовим варіантом для міського використання та подорожей за місто. Модель має впізнаваний елемент: запаскою на дверях багажника. EcoSport доступний з бензиновими і дизельними варіантами, а також у версіях з переднім або повним приводом.

Вибрати кросовер Субару XV

Субару XV

Субару XV, відомий також як модель Крострек для американського ринку, має кліренс 200-220 мм. Показник залежить від покоління та комплектації. Його позашляховий характер вдало доповнює стандартний повний привід.

Вибрати кросовер Сузукі Вітара

Сузукі Вітара

Компактний Suzuki Vitara виглядає динамічно та ефектно. Він потішить власника довгим списком стандартного обладнання та хорошими показниками надійності. Підвищений до 185 мм кліренс додасть впевненості в несприятливих дорожніх умовах.

Вибрати кросовер Сузукі Джимні

Сузукі Джімні

Suzuki Jimny - це автомобіль для тих, хто любить пригоди та подорожі. Він завоював культовий статус серед прихильників позашляхового водіння і вражає своєю надійністю та простотою. Висота кліренса - 210 мм.

Вибрати кросовер Кіа Соул

Кіа Соул

Kia Soul - це автомобіль для тих, хто шукає стильний, практичний та комфортний варіант для міського водіння. Проте кліренс 180 мм дозволяє впевнено з’їхати з асфальту мегаполіса.

Вибрати кросовер Міцубісі Екліпс Крос

Міцубісі Екліпс Крос

Кліренс Eclipse Cross дорівнює 183 мм. Модель також має перевагу у вигляді системи Super-All Wheel Control, яка керує потужністю та гальмівними зусиллями всіх чотирьох коліс для кращого контролю на слизькій поверхні. 

Хочете більше варіантів? Перегляньте весь каталог оголошень про продаж позашляховиків на Automoto.ua.

Попередня стаття Пригін авто зі США: 5 причин звернутись в Buy Now Cars
Пригін авто зі США: 5 причин звернутись в Buy Now Cars
Сучасні тренди в дизайні Bentley Continental GT Convertible
Наступна стаття Сучасні тренди в дизайні Bentley Continental GT Convertible

Популярні новини