Пригін авто зі США: 5 причин звернутись в Buy Now Cars

12 вересня 2023

Переваги пригону авто компанією Buy Now Cars

Пропозиції пригону автомобілів з США та інших країн переповнюють мережу Інтернет. Історії про успішні купівлі машин з Америки розповідають популярні блогери, колеги та знайомі. Але коли справа доходить до вибору компанії з автопригону, виникає багато сумнівів та запитань. Якщо вам потрібно безпечно, прозоро та вигідно купити машину зі США, звертайтесь до Buy Now Cars. Чому компанії BNC можна довіряти?

Спеціалізовані знання

Команда Buy Now Cars має досвід у роботі саме з американським автомобільним ринком. Менеджери працюють популярними з аукціонами:

  • IAA (Insurance Auto Auctions) - майданчик продажу транспорту виключно страховими компаніями,
  • Copart - найбільший в світі майданчик з продажу аварійних авто,
  • MANHEIM - майданчик продажу неушкоджених машин.

Спеціалісти компанії знають особливості кожного аукціону, тому мінімізують ризики для покупця. 

Особливості пригону автомобіля зі США компанією BNC

Економія часу

Понад 4 роки досвіду вибору та купівлі авто на різних американських платформах дозволяють швидко знаходити лоти, які відповідають запиту клієнта. Після підбору машини менеджери організовують викуп транспорту з аукціону, оформлення документів та транспортування. Все це відбувається без участі замовника. Але всі процеси прозорі - клієнт завжди знає, на якому етапі оформлення документів чи доставка. Представник компанії завжди на зв'язку, готовий відповісти на питання про автомобіль.

Фінансова вигода без переплат

Один із головних мотивів для пригону авто зі США чи іншої країни - це можливість отримати автомобіль за нижчою ціною. Компані Buy Now Cars допоможе вам знайти вигідні пропозиції в рамках озвученого бюджету. Окрім того, всі витрати на купівлю, доставку, розмитнення та оформлення - фіксовані. Це означає, що вам не чекають “сюрпризи” у вигляді додаткових витрат по факту доставки автомобіля.

Пригін автомобіля з Канади

Мережа партнерських СТО

Значна частина машин з американських аукціонів потребує ремонту. Але процес ускладнює відсутність потрібних деталей чи досвіду обслуговування специфічних моделей. Широка мережа партнерських СТО BNC позбавить проблем з ремонтом “американця”.

Безкоштовна консультація

Якщо ви лише цікавитесь пригоном авто, менеджери дадуть відповіді на всі ваші питання. Це ні до чого не зобов'язує. Для всіх, хто придивляється до машин з-за океану, створено спільноту в Viber з регулярним оновленням актуальних лотів з аукціонів та цікавими пропозиціями.

Довіряйте пригін авто найкращим і залишитесь задоволені результатом.

Попередня стаття Оренда автомобіля в Києві: 5 способів заощадити
Оренда автомобіля в Києві: 5 способів заощадити
Компактні позашляховики з високим кліренсом: 7 варіантів для поганих доріг
Наступна стаття Компактні позашляховики з високим кліренсом: 7 варіантів для поганих доріг

Популярні новини