Люкс за розумною ціною: 10 вживаних преміальних авто на AUTOMOTO.UA

9 січня 2024

Мрієте про вражаючий автомобіль від світових виробників, але бюджет обмежений? На щастя, на AUTOMOTO.UA ви можете знайти розкіш за досить розумною ціною. Розгляньмо 10 бюджетних варіантів вживаних преміальних авто, які перетворять ваші дорожні пригоди в елегантне водіння.

Знайти недорогу Audi A4 (B8)

Audi A4 (B8) - класика комфорту з німецькою якістю

Audi A4 завжди була визначальною моделлю в лінійці Audi. З розкішшю внутрішнього простору, відмінною керованістю та передовою технологією, цей автомобіль приваблює тих, хто цінує комфорт і стиль. Знайдіть свою Audi A4 за ціною від $7 000.

Знайти недорогу машину BMW 3 серії (E90/E91)

BMW 3 серії (E90/E91) - німецька динаміка і вишуканість

BMW 3 серії демонструє свою динаміку та спортивний характер. З інноваційною технікою та розкішним дизайном цей автомобіль дарує вам захоплююче водіння. Виберіть 3 Series від $6 400.

Знайти недорогий Mercedes-Benz C-Class (W204)

Mercedes-Benz C-Class (W204) - елегантність та спортивний характер

Mercedes-Benz C-Class - це справжній еталон стилю та класу. З якісними матеріалами в салоні та передовою технологією, цей автомобіль створений для тих, хто цінує розкіш та елегантність. Вибрати C-Class третього покоління можна від $6 900.

Знайти оголошення з Lexus IS

Lexus IS (друге покоління) - японська якість з вишуканим смаком

Lexus IS привносить у світ преміум автомобілів щось особливе. З ексклюзивним дизайном та бездоганною виконаним салоном цей автомобіль дарує вам японську розкіш. На AUTOMOTO.UA ви знайдете Lexus IS від $8 000.

Вибрати автомобіль Infiniti G37

Infiniti G37 - зухвалість та японська надійність

Infiniti G37 - це спроба поєднати енергію американських авто та японську надійність. Забудьте про компроміси - цей автомобіль пропонує найкраще з обох світів за ціною від $11 000.

Дивитись всі оголошення про продаж Volvo S60 другого покоління

Volvo S60 (друге покоління) - скандинавський дизайн та безкомпромісна безпека

Volvo завжди славилося високим рівним безпеки та мінімалістичним дизайном. Модель S60 другого покоління об'єднує комфорт та сучасні технології. На ринку вживаних авто можна вибрати Volvo S60 від $9 400.

Знайти вживаний Lexus ES недорого

Lexus ES (п’яте покоління) - розкіш з характером

ES відзначений елегантним дизайном та впізнаваним силуетом Lexus. Стильний і привабливий екстер'єр доповнений розкішним інтер'єром. Хоч основний акцент зроблено на комфорті, Lexus ES також має добре збалансовану динаміку та приємне керування. Коштує седан від $8 600.

Шукати вживаний Jaguar XF недорого

Jaguar XF (перше покоління) - британська грація та спортивний характер

Jaguar XF вражає своїм британським стилем та розкішшю. Завдяки шикарному інтер'єру та потужним моторам цей автомобіль принесе справжню радість від водіння. XF - чудовий вибір для тих, хто шукає преміум авто за ціною від $9 900.

Знайти вживаний автомобіль Cadillac CTS

Cadillac CTS (друге покоління) - американська елегантність та потужність

Cadillac CTS другого покоління - це поєднання сили та вишуканості. З керованістю спорткара та розкішшю седана преміального класу, цей Cadillac дарує неперевершені враження. Купити Кадиллак CTS другого покоління можна від $8 000.

Подивитись всі пропозиції про продаж Acura TSX

Acura TSX (друге покоління) - японські технології та ексклюзивна зовнішність 

Acura TSX - це ще один приклад успішного поєднання японської надійності та європейського дизайну. З елегантним інтер'єром та сучасними функціями цей автомобіль пропонує вам усе, що потрібно для комфортної подорожі. Акура TSX коштує від $9 600. 

Попередня стаття Як захистити автомобіль від іржі взимку: 5 простих способів
Як захистити автомобіль від іржі взимку: 5 простих способів
Вибираємо автомобільний пилосмок: на які критерії варто звернути увагу
Наступна стаття Вибираємо автомобільний пилосмок: на які критерії варто звернути увагу

Популярні новини