Мікрохвильова піч для гаража та СТО: гаряча їжа корисніша за холодну

18 липня 2023

Водії, автолюбителі та автомеханіки можуть проводити в гаражах та на СТО години на проліт. Любов до машин – у них у крові. Але це не означає, що треба забувати про здоров'я, поїдаючи холодні бутерброди або застиглий гарнір із пластикового лотка. Будь-який нутриціолог скаже вам, що гаряча їжа набагато корисніша за холодну.

Мікрохвильова піч для СТО

Чому лікарі рекомендують їсти розігріту в мікрохвильовій печі їжу

Якщо в гаражі та на кухні СТО є мікрохвильова піч, завжди зможете виділити 10-20 хвилин на розігрів їжі та обід. Ось кілька основних причин чому їжу потрібно розігрівати:

  • Гарячі продукти краще сприймаються організмом;
  • Вони швидше засвоюються;
  • З розігрітою в мікрохвильовій печі їжею ви отримуєте необхідні організму поживні речовини, вітаміни і мікроелементи;
  • Цілком природно, гаряча їжа зігріває організм і підвищує імунітет, що важливо, якщо температури в гаражі нижче 10-15 градусів;
  • Гаряча їжа не викликає неприємних наслідків у вигляді колік або здуття живота, як це буває, якщо підкріпилися холодними бутербродами або супом, що вистигнув.

Гаряча їжа – частково розщеплена. Вона швидше засвоюється організмом. А після обіду людина відчуває насичення від меншого об’єму продуктів. Не забуваємо, що гаряча піца або навіть простий бутерброд, які нагріті в мікрохвильовій печі, набагато смачніші за холодні.

Є ще й суто прагматична причина купити мікрохвильову піч у гараж або на СТО – економія грошей. Вам не доведеться відриватися від роботи, шукати найближчі кафе та їдальні, стояти в черзі та платити гроші за обід. Нагадаємо, що у закладах громадського харчування для робітників найчастіше рідко дотримуються правил гігієни. Що особливо небезпечно в період щорічних епідемій грипу або коронавірусу COVID-19, який нещодавно лютував.

Критерії вибору мікрохвильовки для СТО

Вибір мікрохвильової печі: на що звернути увагу

Асортимент мікрохвильових печей в інтернет-магазинах побутової техніки та електроніки вражає. Ціни на печі НВЧ стартують від двох тисяч гривень та сягають 40 тисяч. Зрозуміло, що для гаража або кухонної зони на СТО купувати дорогу мікрохвильову піч з сенсорним керуванням не має сенсу. Цілком вистачить функціоналу та потужності недорогих моделей.

Ключові параметри, на які варто подивитися уважніше:

  • Розмір та об'єм мікрохвильової печі

Мікрохвильова піч для гаража повинна бути компактною і легкою, щоб не займати багато місця. Оптимальний об'єм камери для кількох людей становить 12-20 літрів. Така мікрохвильова піч поміститься на столі або полиці, зможе розігріти стандартну тарілку або кухоль з бульйоном.

  • Потужність та функціонал

Мікрохвильова піч для гаража повинна мати достатню потужність для швидкого розігріву їжі, але не дуже високу, щоб не перевантажувати електромережу. Середня потужність складає 700-900 Вт. Щодо функціоналу, для гаража достатньо базового режиму роботи – розігрів. Хоча варто звернути увагу і на мікрохвильові печі з грилем, в яких можна буквально за 5-10 хвилин приготувати стегенця або крильця з хрусткою скоринкою.

  • Матеріали

Мікрохвильова піч для гаража повинна бути виготовлена ​​з якісного та міцного матеріалу, який не боїться вологи, пилу та перепадів температури. Автомеханікам та автоаматорам навряд чи хочеться витрачати час на чищення камери. Тому купуйте мікрохвильову піч з емальованим, біокерамічним чи металевим покриттям внутрішньої камери, які легко миються. Бажана наявність функцій самоочищення та видалення неприємних запахів.

Попередня стаття Мінуси додаткової “шумки”: про що варто подумати перед встановленням
Мінуси додаткової “шумки”: про що варто подумати перед встановленням
$12 мільярдів за пів року. Як змінились ціни на авто в Україні?
Наступна стаття $12 мільярдів за пів року. Як змінились ціни на авто в Україні?

Популярні новини