Наскільки вигідно купувати сільгосптехніку на аукціонах США?

25 травня 2020

Купувати автомобілі і спецтехніку за кордоном в середньому на 35% вигідніше, ніж на внутрішньому ринку України. Про це говорить досвід українських імпортерів бу авто і реальний досвід покупців. На американських аукціонах продаються тисячі машин, а також спеціалізований транспорт - комбайни, трактори, навантажувачі і багато іншого. Економія часом досягає позначки в 50%, якщо порівнювати вартість "під ключ" з цінами в Україні. Найбільший імпортер в країні Atlantic Express, який возить авто і техніку з Америки вже 17 років, ділиться власним успішним досвідом вигідних покупок за океаном.

Зернозбиральний комбайн New Holland CR 9070 з США з вигодою близько $ 20 000!

Привезти топовий американський комбайн в Україну? Ніяких проблем. Одна з останніх покупок компанії Atlantic Express для клієнта - потужний комбайн New Holland CR 9070 для збирання зерна. На даний момент це один з кращих зразків сільськогосподарської техніки в своєму сегменті. Надійний і легкий в обслуговуванні комбайн, з перевірено великим терміном служби і широкими функціональними можливостями. New Holland CR 9070 проявляє себе у всьому світі як безвідмовна і витривала машина, здатна до великих і тривалих навантажень.


Характеристики

  • Рік випуску: 2011
  • Потужність двигуна: 450 к.с. (335 KW)
  • Повний привід
  • Робоча ширина: 9,15 м
  • Максимальна швидкість: 30 км / год

Витрати на комбайн New Holland CR 9070

  1. Ціна на аукціоні: $ 57 000
  2. Вартість доставки: $ 17 000
  3. Розмитнення $ 11 400 (20% від аукціонної ціни)
  4. Загальна ціна з доставкою і розмитненням: $ 85 400
  5. Ціна в Україні: $ 105 000
  6. Економія: майже $ 19 600

І таких вигідних покупок сільгосптехніки у Atlantic Express - сотні в рік. А якщо говорити про легкові авто, то це тисячі бу авто з економією до 50%!

На сайті компанії можна відправити запит на купівлю сільгосптехніки, Атлантик Експрес поставляє будь-які моделі агро, сільськогосподарської та фермерської техніки під замовлення з Америки. Модель, рік випуску, потужність і ексклюзивність не важливі - якщо вам потрібно знайти на аукціонах США ту чи іншу модель, вона буде знайдена і дбайливо доставлена ​​в Україну "під ключ".

Фахівці Atlantic Express знають, як дешево купити, доставити і розмитнити сільгосптехніку з Америки. Для покупки доступні будь-які популярні бренди - New holland, Case ih, Claas, Husqvarna, Jcb, John deere і багато інших. Щодня на сайті з'являються кращі лоти з зарубіжних аукціонів сільгосптехніки Auction Time, Richie Brothers, Americ Machinery і Adesa. Заявку можна залишити на сайті або за телефонами: +38 (068) 601-02-03 та +38 (067) 360-01-66.

Б/у авто з США з аукціонів Copart, Manheim, Iaai з вигодою до 50%

Компанія Atlantic Express також надає повний комплекс послуг по пригону авто з пробігом з Америки в Україну. Пошук і покупка авто, доставка, розмитнення, сертифікація і навіть ремонт авто після ДТП - кожен клієнт отримує повний супровід і допомогу. На сайті імпортера представлений найбільший онлайн каталог авто, ціни на якому набагато нижче ніж на будь-якому Автобазарі України. Там представлені тисячі цікавих машин з провідних аукціонів Copart, Manheim і Iaai.
Для покупки же фермерської техніки, Атлантик Експрес пропонує роботу зі спеціалізованими аукціонами Auctiontime, rbauction.com, adesa.com і іншими.

Покупку можна оформити в кредит, розстрочку і лізинг, незалежно від виду техніки. Є індивідуальні умови для юридичних осіб. Заявки на авто і техніку з США приймаються 24/7 на сайті, за телефонами +38 (068) 601-02-03 та +38 (098) 597-00-88, а також в офісах по всій Україні - в Києві, Харкові , Дніпрі, Одесі, Львові чи Івано-Франківську.

Попередня стаття 10 машин, які найкраще продаються під час карантину
10 машин, які найкраще продаються під час карантину
Чим будуть розбавляти пальне на АЗС?
Наступна стаття Чим будуть розбавляти пальне на АЗС?

Популярні новини