Несподіване поповнення в модельному ряду Aston Martin: ексклюзивний мотоцикл

28 жовтня 2019

Вперше за всю 100-річну історію існування англійської компанії Aston Martin їх модельний ряд доповнить мотоцикл. Лімітована серія байків буде випущена в колаборації з брендом Brough Superior із Британії. Перша офіційна презентація відбудеться в листопаді на міжнародному мотосалоні EICMA 2019 у Мілані.
мотоцикл Aston Martin в колаборації з Brough Superior фотоМотоцикл отримав назву Aston Martin Lagonda. Це поки що єдина модель двоколісного транспорту бренду Aston Martin. Мотоцикл створений спільно з брендом Brough Superior. Цікаво, що байки Brough Superior були вкрай популярні аж до Другої Світової війни і коштували цілий статок. У 1940 році фірма Brough Superior припинила свою діяльність, але на початку цього століття повернулася на ринок із моделлю мотоцикла SS100. Цікаво, що над дизайном цієї моделі працювали фахівці французької компанії Boxer Design, тому в конструкції рами використали титан, алюміній і карбон. Характеристики теж вражають: обсяг мотора 997 кубічних сантиметрів, а сам байк має гальма Beringer 4D і амортизатори фірми Öhlins.
катер Quintessence Yachts від Aston Martin фотоВідзначимо, що для англійської марки Aston Martin це не перша співпраця такого роду. Наприклад, у 2016 році компанія побудувала катер спільно із голландською суднобудівною компанією Quintessence Yachts, а у 2017 році - субмарину Project Neptune у колаборації з Triton Submarines.
Aston Martin субмарина Project Neptune в колаборації з Triton Submarines фото

Попередня стаття 5 кращих шипованих шин: як не помилитися з вибором зимової гуми
5 кращих шипованих шин: як не помилитися з вибором зимової гуми
На що здатний цей реактивний монстр? Відео випробування в пустелі
Наступна стаття На що здатний цей реактивний монстр? Відео випробування в пустелі

Популярні новини