Нова прошивка Tesla масово провокує аварії (ВІДЕО)

2 жовтня 2019

У електрокарів Tesla оновили програмне забезпечення. За допомогою сучасної функції Smart Summon є можливість керувати автомобілем через смартфон: машина з парковки їде до водія. Господар Tesla може керувати авто лише на дистанції до 60 метрів.

Нововведення насправді всім подобається - бентежить тільки те, що вже не один раз за допомогою модернізації прошивки створювалася не одна аварійна ситуація. Електромобіль вибудовує маршрут по небезпечній траєкторії.

Перевіривши дану функцію, водії виявили деякі недоліки Smart Summon: автомобіль "не розрізняє" інших машин, чіпляє дзеркалом об'єкти, що знаходяться поруч, не помічає стіни гаража. Тому "Тесла" не раз пошкодила інші машини.

Використовуючи цю функцію, власник авто повинен розуміти, що відповідальність за події, що відбуваються, лежить на ньому, як заявили представники компанії. Електромобіль повинен знаходитись в межах поля зору власника, щоб уникнути ДТП.

Дивіться також каталоги:

Компанія Tesla модернізувала програмне забезпечення - тепер водій може користуватися автопілотом під час виїзду з парковкиУ мережі все частіше з'являються ролики, де показуються недоробки Smart Summon. Розробники реагують на скарги, але попереджає, що система далека від ідеалу. Потрібно бути гранично уважним при використанні функції. Все-таки краще дійти до автомобіля самостійно.

 

Попередня стаття Оновлений Mercedes-Benz C-Class отримає безпілотні технології
Оновлений Mercedes-Benz C-Class отримає безпілотні технології
Хто осмілився створити нового конкурента Tesla Model 3
Наступна стаття Хто осмілився створити нового конкурента Tesla Model 3

Популярні новини