Хто осмілився створити нового конкурента Tesla Model 3

3 жовтня 2019

Китайський виробник готується до випуску електромобілю Xiaopeng P7, який вперше був представлений у минулому році. Варто відзначити, що це авто вже вважається найнебезпечнішим конкурентом Tesla Model 3.
Xiaopeng P7 - це, напевно, найкращий здобуток китайського автопрому за останній час. Нагадаємо, що першою моделлю цього бренду став електричний кросовер Xpeng G3. Він вже успішно продається і отримує достатньо схвальних відгуків. Тому було прийнято рішення продовжити виробництво машин на електротязі.

Xiaopeng P7 новый китайский электрокар фото

Габарити машини досить великі - при колісній базі 3 метри, її довжина становить 4,9 м. І це не завадило виробнику оформити авто в футуристичному дизайні, причому без дешевих пластикових деталей. На жаль, нам поки що не показали інтер'єр.

Однак творці поки не поспішають ділитися даними про потужність і ємність акумулятору, але гарантують розгін до 100 км на годину всього за 4 секунди. Найцікавіше в цьому автомобілі запас ходу - він уже відомий. Автори обіцяють, що ви зможете проїхати цілих 600 км тільки на одному заряді. Правда, дані все ще наводяться у відповідності до сертифікату NEDC, а ця інформація сильно відрізняється від реальних умов експлуатації. Втім, виробник скоро знизить цей показник, і можливо навіть до 300 км. Але і після таких змін новинка однозначно сподобається автолюбителям, адже даний показник є дуже хорошим для китайського електрокару, особливо, якщо його ціна виявиться менше Tesla Model 3.
Xiaopeng P7 электромобиль фото нового конкурента Tesla Поки не зрозуміло, чи планує виробник виходити на глобальний авторинок. На жаль, якщо цього не станеться, ми навряд чи дізнаємося об'єктивні дані про запас ходу цього автомобіля. Але ми чекаємо цікавої інформації, адже найближчим часом до цього авто на електротязі буде прикута максимальна увага.

Попередня стаття Платформа Uber допоможе впоратися з проблемами на дорогах
Платформа Uber допоможе впоратися з проблемами на дорогах
Підривати електрокари... заради безпеки
Наступна стаття Підривати електрокари... заради безпеки

Популярні новини