Новий удар: Аudi розкритикували дизайн BMW

21 грудня 2019

Як відомо, автомобільний концерн BMW став засновником такого сегмента, як Sports Activity Coupe. Саме цій баварської компанії належить ідея об'єднати позашляховик і купе - і створити купеподібний кросовер. Перша така модель була випущена в 2008 році і належить лінійці BMW X6.

З тих пір і інші автомобільні концерни, такі як Audi, Mercedes-Benz і навіть Renault і Porsche почали виробляти моделі в такому кузові. BMW продовжили розширювати свій модельній ряд і створили більш компактні купейні позашляховики Х4 і Х2.

Ці моделі не справили такий же фурор, як їх попередник. Марк Ліхтей, головний дизайнер бренду Audi, оцінив саму ідею створити такий сегмент на автомобільному ринку, але розкритикував дизайн баварської компанії. Дизайнер зауважив, що особисто йому останні моделі компактних купейних кросоверів BMW не подобаються. У свою чергу Ліхт розповів, що зовнішній вигляд автомобілів виробництва Audi привабливіший. Тож не дивно, адже з його слів компанія витратила багато часу на розробку подібного кузова для своїх моделей - E-Tron Sportback. Це Audi E-Tron в кузові універсал з дахом від лифтбека Audi А7.

Audi E-Tron Sportback купеподібний кросовер фото

Між цими двома автомобільними гігантами часто відбуваються рекламні війни. Представляємо вам деякі "раунди":

Дивіться також каталоги:

На перших трьох фотографіях зображено бій, який почав концерн Audi. На рекламному білборді написано "Твій хід, BMW". Реакція баварського бренду не змусила себе довго чекати: "Шах і мат" - відповіла компанія. Audi хотіли залишити останнє слово за собою і розмістили наступний рекламний плакат зі словами "Ваш пішак не погроза для нашого короля". Спір повинен був зважитися, однак BMW розмістили рекламну експозицію, на якій був зображений гоночний болід баварського концерну і слоган "Гру закінчено". Відповідь Audi можна розцінювати як визнану поразку, адже слоган цієї компанії свідчить "Шахи? Дякую, але я віддаю перевагу водінню ".

рекламні війни audi проти bmw фото

рекламні війни audi проти bmw фото

рекламні війни audi проти bmw фото

На наступному зображенні Audi знову провокує BMW. На рекламному знімку зображений автомобіль баварської компанії, которій потрапив в ДТП. Підпис свідчить "Ось що відбувається, якщо у вас немає Quattro" (Quattro - це система повного приводу Audi).

Audi vs BMW рекламные войны фото

Наступний раунд: BMW привітала Audi з отриманням щорічної нагороди Південноафриканський автомобіль року, але у відповідь отримала колючий відповідь, з перерахуванням інших премій і заслуг компанії-конкурента.

Audi vs BMW рекламные войны фото

Як ви вважаєте, дизайн якого концерну виглядають краще? Хто повинен перемогти в цьому рекламному битві?

Теги:
BMW Audi
Попередня стаття Активістка спалила свій автомобіль, щоб не платити великий штраф
Активістка спалила свій автомобіль, щоб не платити великий штраф
Водії 80 рівня! Підбірка відео з супер-реакцією шумахерів
Наступна стаття Водії 80 рівня! Підбірка відео з супер-реакцією шумахерів

Популярні новини