Новий Хонда Пілот 2015

17 лютого 2015

Щось нам підказує, що автомобільний світ вже давно перестав страждати від великого і могутньої кризи дев'ятого року. Ні тобі ні гучного, ні тотального скорочення модельного ряду, ні навіть великих злиттів автовиробників, що ставлять всю родзинку і оригінальність одних на коліна. Все налагодилося і вляглося, не особливо то і вплинувши на автомобільний світо-порядок. Toyota знову лідер світового ринку, GM знову не може наздогнати всемогутніх японців, Volkswagen знову продовжує клонувати свої дітища під виглядом різних брендів, а Honda...

Власне, Honda в списку найбільших автовиробників явно не претендує на лідируючі позиції, але це їй зовсім не заважає так само стабільно реалізовувати і розвивати свій модельний ряд за рахунок презентації нових авто. Наприклад, за рахунок великих кросоверів Pilot, які активно продаються на ринку США. Спеціально до Чиказького автосалону японці вирішили підготувати нову (вже третю за рахунком) генерацію популярного паркетника, серйозно переглянувши габарити і наблизивши його концепцію до еталонних конкурентів від Toyota і Nissan.

 

Екстер'єр нового Honda Pilot



Безумовно, таке рішення не могло не вплинути на зовнішність новинки. Відтепер форма кузова позашляховика втратила свою оригінальну незграбність, якою так яскраво виділялася попередня модель. Замість цього дизайнери вирішили не відходити від усталеного корпоративного стилю бренду, наділивши своє дітище новим стрімким оперенням, зі складною пластикою решітки радіатора, брутальною шестикутною пащею бампера і оптикою, що перегукується з оптикою «молодшого» побратима CR-V. Профіль ж Пілот нового покоління отримав в своє розпорядження більш динамічну форму бічного скла і рельєфну плечову лінію, яка стрімко злітає вгору, а корма - нові незграбні стоп-сигнали, підозріло нагадують про Audi Q7.

Дивіться також каталоги:

 

Хонда Пілот 2015 вид збоку


Подібно не самому яскравому екстер'єру кузова салон новинки так само позбувся багатьох рис, що робили впізнаваним попередника, поступившись місцем більш консервативному і сучасного стилю оформлення інтер'єру. Як і у багатьох конкурентів, тут майбутній власник цілком зможе оцінити великий сенсорний екран мультимедійної системи, перевантажене кнопками багатофункціональне кермо, якісні матеріали обробки і, звичний для всіх сімейних автомобілів, третій ряд сидінь. Крім того, новий Pilot запропонує своєму споживачеві широкий асортимент опцій і електронних помічників, починаючи від панорамного даху і закінчуючи системою попередження про можливе зіткнення спереду.

 

Інтер'єр Хонда Пілот 2015


Під капотом семимісна Honda приховує поки єдиний 3,5-літровий бензиновий V6, оснащений системою відключення циліндрів і функцією Idle Stop, що глушить двигун при зупинці. За запевненням виробника він агрегатуватиме або з 6, або з 9-ступінчастим "автоматом" на вибір. Новинка буде пропонуватися як з переднім, так і з повним приводом.

 

Семимісний Хонда Пілот 2015


Старт продажів нового кросовера японців у США намічений на це літо. До нас Pilot 2015 теж приїде, але вже до кінця року.

Попередня стаття Які б / у автомобілі купували українці в 2014 році
Які б / у автомобілі купували українці в 2014 році
Зустрічаємо новий Kia Morning/Picanto 2015
Наступна стаття Зустрічаємо новий Kia Morning/Picanto 2015

Популярні новини