Визначаємо биту машину по деталях салону

19 грудня 2019

При купівлі вживаного автомобіля потрібно бути особливо уважним, адже великий ризик купити машину, яка побувала в ДТП. У салоні такого автомобіля завжди є певні ознаки.

Перш за все, при покупці автомобіля на вторинному ринку зверніть увагу на те, чи використовувалася раніше подушка безпеки на кермі. Визначити це можна за кольором матеріалу і слідів на болтах.

Крім того, вас повинна насторожити запаяна або перетягнути шкірою передня панель. Це теж може вказувати на минулу аварію. Правда, часто сліди ремонту передній панелі може помітити лише фахівець.

Після аварій іноді змінюють сидіння. Придивіться до їх кріплення. Можливо, там ви побачите сліди, що вказують на те, що сидіння міняли.

При купівлі вживаного автомобіля потрібно уважно придивитися до стекол. Якщо вони відрізняються один від одного, запитаєте, чому їх міняли. Після аварій практично завжди змінюють скла.

Також після аварій часто змінюють пластикові деталі. Уважно огляньте їх. Особливу увагу зверніть на місця їх кріплень.

Ознакою участі автомобіля в ДТП є витягнуті або погано працюють ремені безпеки. Бирка з датою випуску ременя повинна відповідати автомобілю.

Досвідчені водії знають, що на порозі у водійського сидіння з часом з'являються потертості. Якщо автомобіль старий, а потертостей на порозі біля водійського крісла немає, то, мабуть, це означає участь в ДТП.

У салоні при уважному огляді можна знайти ознаки, що вказують, що автомобіль побував в ДТП. Купувати його, звичайно, не рекомендується.

 

Джерело: avtoblog.ua

Попередня стаття Ось що відбувається з автомобілем, коли ви на швидкості залітаєте на лежачий поліцейський
Ось що відбувається з автомобілем, коли ви на швидкості залітаєте на лежачий поліцейський
Навіщо чіпляють магніт на автомобільний знак?
Наступна стаття Навіщо чіпляють магніт на автомобільний знак?

Популярні новини