Чому Land Rover Discovery називають кращим сімейним позашляховиком?

17 травня 2021

У 2021 році компанія Land Rover представила оновлений позашляховик Discovery. Креативний директор бренду Джері Макговерн назвав новинку кращим сімейним автомобілем в класі. Діскавері порівняно невеликий і швидкий, тому легко маневрує по міських провулках, дворах, паркінгом. Він має 7-місцевий салон з п'ятьма точками ISOFIX для встановлення дитячих крісел. Розробники передбачили навіть набір аксесуарів для домашніх улюбленців, щоб усім було комфортно в дорозі.


Discovery кличе в подорож

Автомобільні подорожі стають популярнішими, адже світ пережив локдауни із закритими кордонами та аеропортами. Автомобіль став єдиним способом вирватися з міста. Land Rover Discovery 2021 створений для комфортних і безпечних поїздок. Оновлений позашляховик отримав інформаційно-розважальну систему Pivi Pro, щоб ви завжди залишалися на зв'язку, знаходили маршрут до будь-якої локації і насолоджувалися улюбленими треками. 
На передній консолі з'явився 11,4-дюймовий сенсорний монітор мультимедійної системи. На додаток до нього встановлено 12,3-дюймовий інтерактивний дисплей приладів. Поки цифрова панель відображає 3D карту, головний екран вільний. Включайте на ньому мультики, коли діти занудьгують. Для цієї ж мети на спинках передніх крісел встановлені два тримачі для планшетів з роз'ємами для зарядки. Вбудовані роз'єми позбавляють від шнурів, в яких заплутуються діти.


У цьому автомобілі є все для сімейного подорожі:

  • 7 повноцінних посадкових місць, тому бабуся їде з вами;
  • 5 точок для кріплення автокрісел;
  • 4-зонний клімат контроль, щоб усім було комфортно;
  • Багажник на 258 літрів: беріть все і мангал;
  • Відкидні задні двері - відмінне місце відпочинку на стоянках.
Дивіться також каталоги:

Ленд Ровер Діскавері 2021 року стало комфортніше для пасажирів. Другий ряд крісел оснастили новими подушками і бічною підтримкою. Дифузори перемістили в центральний тунель, щоб поліпшити обдув другого і третього ряду. У тунелі розміщений повноцінний блок управління клімат-контролем з підсвічуванням, а також додатковими роз'ємами для зарядки гаджетів. 


Не звертайте перед перешкодами

Ми так захопилися розмовою про комфортабельності нового Діскавері, що забули про його головну межу - прохідності. Позашляховик оснащений технологією "прозорого капота" ClearSight Cround Viev. Передні камери створюють 3D зображення рельєфу під капотом, що допомагає безпечно долати ділянки бездоріжжя і круті схили. З цією функцією ви побачите гострий камінь на схилі або непомітний бордюр на парковці. 
 

Автомобіль оснащений системою Terrain Response 2, яка автоматично визначає тип покриття, щоб створити зчеплення з дорогою. У комплекті з інтелектуальним повним приводом і Adaptive Dynamics ви отримуєте автомобіль, з яким не страшно вивчати нові маршрути. 
 

Щоб купити Land Rover Discovery або записатися на тест-драйв, телефонуйте до відділу продажів автоцентру Land Rover Київ Аеропорт по телефону +38 (044) 202-11-11.

Теги:
Land Rover
Попередня стаття Чому у Tesla немає запаски?
Чому у Tesla немає запаски?
Який кросовер купити в 2021 році: ТОП-9 моделей
Наступна стаття Який кросовер купити в 2021 році: ТОП-9 моделей

Популярні новини