Майже іграшкові: на Automoto.ua знайдено найкомпактніші авто

18 квітня 2023

Їх можна називати іграшковими чи несерйозними. Але сперечатись з маневреністю та вмінням втиснутись на будь-яке паркомісце цих автомобілів навряд чи хтось наважиться. Вони - найменші серійні машини сучасного ринку. Ці крихітки проїдуть там, де нізащо не поміститься солідний позашляховик, та будуть тішити свого власника в тісному мегаполісі. Отже, ось кілька найменших моделей з каталога Automoto.ua:

Вибрати компактний Smart EQ ForTwo

Смарт EQ ForTwo

Довжина кузова Smart EQ ForTwo складає 2,69 метри, що робить його лідером цього списку. На додачу до компактного розміру, цей Смарт - електромобіль. Тому, екологічність та економність - приємні бонуси для власника. Якщо ж такі розміри авто для вас “занадто”, дивіться нашу добірку далі.

Вибрати компактний Toyota Aygo

Тойота Айго

Навіть зі компактними розмірами (довжина 3,46 м) Aygo залишається справжньою Toyota з відмінною маневреністю, комфортною поїздкою та високою якістю. Цю малолітражку варто розглянути тому, хто шукає невеликий міський автомобіль.

Вибрати компактний Mitsubishi i-MiEV

Міцубісі i-MiEV

Електричний Mitsubishi i-MiEV з довжиною кузова 3,48 метри - відмінний вибір для міста. Компактні розміри не дозволяють встановити велику батарею. Однак 150-кілометровий запас ходу на одному заряді може бути цілком достатній, якщо у вас немає проблем з заряджанням EV.

Вибрати компактний Fiat 500

Фіат 500

Fiat 500 (довжина 3,57 м) має ефектний дизайн в стилі ретро а також яскраву кольорову гаму. Модель доступна в кількох варіантах кузова: хетчбек, кабріолет та універсал. На ринку представлено понад 140 варіантів цього “малюка”.

Вибрати компактний Kia Picanto

Кіа Піканто

Kia Picanto має довжину 3,60 м та економний двигун. Модель існує з 2004 року, тому на ринку представлені усі покоління в різному ціновому діапазоні. Це маневрене авто ідеально підходить для міської експлуатації.

Вибрати компактний Volkswagen Up!

Фольксваген Up!

Volkswagen Up! існує з 2011 року. Автомобіль має невеликі розміри (довжина 3,60 м), але достатньо просторий і зручний салон для чотирьох пасажирів. Up! представлений в бензиновій та електричній версії, однак в обох випадках забезпечує економну витрату пального.

Вибрати компактний Chevrolet Spark

Шевроле Спарк 

Довжина Chevrolet Spark складає 3,64 метри. Модель доступна в бензиновій та електричній версіях, і обидві відмінно підходять для міста.

Вибрати компактний Hyundai i10

Хюндай i10

Перевага Hyundai i10 - пятидверный кузов та зручний салон навіть за невеликих розмірів (довжина кузова 3,67 м). Він комплектується бензиновим двигуном з об'ємом 1,0 або 1,2 літра і переднім приводом.

Вибрати компактний Mitsubishi Mirage

Міцубісі Міраж

Хетчбек Mitsubishi Mirage з довжиною кузова 3,77 метра не лише вирішить проблеми з паркуванням. Авто заощадить гроші, адже витрачає 4,4 л/100 км в змішаному циклі.

Ці авто призначені для міської поїздки мають малий об'єм двигуна та невелику потужність, однак компактні розміри дозволяють зручно рухатись та паркуватись в умовах міського трафіку.

Попередня стаття Більше ефективності: як працює багатодискове зчеплення?
Більше ефективності: як працює багатодискове зчеплення?
7 ознак, що час замінити маслознімні ковпачки (сальники клапанів)
Наступна стаття 7 ознак, що час замінити маслознімні ковпачки (сальники клапанів)

Популярні новини